EUROLYGA 2023

Skandaluose paskendęs Ja Morantas pasidalino paslaptingomis žinutėmis

NBA lygos superžvaigždė Ja Morantas gali sulaukti milžiniškos bausmės iš lygos, o tuo metu pats krepšininkas „Instagram“ tinkle pasidalino paslaptingomis žinutėmis.

 Ja Morantas<br> AP/Scanpix nuotr.
 Ja Morantas<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 24, 2023, 6:29 PM, atnaujinta May 24, 2023, 6:52 PM

23-ejų „Memphis Grizzlies“ lyderis „Instagram“ istorijose pasidalino nuotraukomis su mama, tėčiu, dukra, o paskutinėje nuotraukoje įsikėlė savo nuotrauką su užrašu „iki“.

Netrukus krepšininkas ištrynė visas šeimos nuotraukos ir paliko tik paskutinę su savimi.

Šį sezoną J.Morantas įsivėlė į eilę skandalų. Iš pradžių paaiškėjo, jog krepšininkas prieš sezoną sumušė nepilnametį krepšinio aikštelėje.

Vėliau įžaidėjas sulaukė 8 rungtynių diskvalifikacijos, kuomet filmuodamas save striptizo klube per „Instagram“ tinklą J.Morantas išsitraukė ginklą. Po įvykusio skandalo paaiškėjo, kad amerikietis ginklu pozavo ir „Indiana Pacers“ krepšininkams po rungtynių.

Su NBA ir klubo vadovais bėdas išsprendęs J.Morantas pareiškė jog pasikeitė, tačiau gegužės viduryje krepšininkas ir vėl nusprendė per „Instagram“ gyvos vaizdo transliacijos įrašą pasipuikuoti savo šaunamuoju ginklu.

23-ejų sportininkas nedelsiant buvo nušalintas nuo visų „Grizzlies“ komandos veiklų. Neabejojama, kad šįkart J.Morantas sulauks ir kur kas griežtesnės baudos iš NBA.

J.Morantas su „Grizzlies“ klubu yra pasirašęs kontraktą iki 2028 metų. Per ateinančius 5 sezonus krepšininkas turėtų uždirbti daugiau nei 194 mln. JAV dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.