EUROLYGA 2023

A. Kulbokos situaciją komentavęs K. Maksvytis stebėjosi krepšininkų „pasiteisinimais“

Ketvirtadienį vyriausiasis Lietuvos krepšinio rinktinės treneris Kazys Maksvytis pristatė artėjančios vasaros planą, kuriame nacionalinė komanda ruošis būsimoms planetos pirmenybėms.

K.Maksvytis ir A.Kulboka.<br>Lrytas.lt nuotr. koliažas.
K.Maksvytis ir A.Kulboka.<br>Lrytas.lt nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 25, 2023, 1:46 PM

45-erių krepšinio specialistas iš Darbėnų plačiau papasakojo apie į pirmąją rinktinės stovyklą neatvyksiančio Arnoldo Kulbokos situaciją.

Rinktinės treneris pridūrė, kad vis dar ketina perkalbėti 25-erių puolėją.

„Manau, kad čia įvyko komunikacinis nesusikalbėjimas. Bandysime kalbėtis, nes iš pirmo etapo 2–3 žaidėjai pateks į pagrindinę komandą. Jeigu vasara laisva, kodėl ne?“, – samprotavo K.Maksvytis.

Pagrindinės Lietuvos krepšinio rinktinės strategas taip pat liko nustebęs kai kurių žaidėjų „pasiteisinimais“ neatvykti į rezervinės rinktinės stovyklas, krepšininkai tokį savo sprendimą motyvuoja norėdami individualiai tobulėti kitose krepšinio stovyklose.

„Man pačiam yra keistos žaidėjų pasiruošimo stovyklos, kai jie tuo motyvuoja neatvykimą į rinktinę. Nėra geresnio pasiruošimo nei treniruotis ir žaisti rinktinėje, kai tave prižiūri treneriai ir medikai.

Turi draugiškas rungtynes, pilną aptarnavimą. Ne tik vyrų rinktinėje, bet ir studentų bei jaunimo rinktinėse tie atsisakymai dėl individualių stovyklų nėra teisingi“, – kalbėjo K.Maksvytis.

Primename, kad į pirmąjį pasirengimo ciklą rezervinė Lietuvos krepšinio rinktinė susirinks liepos 12-ąją. Šiai komandai vadovaus legendinis Lietuvos krepšininkas Darius Songaila.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.