EUROLYGA 2023

Į pusfinalį žengęs Š. Jasikevičius: „Turime būti patenkinti viskuo, išskyrus pralaimėjimus“

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ penktadienį 87:64 įveikė „Valencia“ ir laimėjusi seriją 2:0 žengė į Ispanijos čempionato pusfinalį.

 Š. Jasikevičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Š. Jasikevičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-06-03 09:23

Po pergalės strategas iš Lietuvos neslėpė džiaugsmo ir įvardijo, ką jo auklėtiniai darė gerai.

„Turime būti patenkinti viskuo, išskyrus pralaimėjimus. Nesugebėjome vertinti kiekvieno kamuolio, bet kai tai padarėme, radome geriausius sprendimus ir tinkamus vyrukus. Gynyboje buvome daug geresni nei pirmose rungtynėse“, – po rungtynių kalbėjo Š.Jasikevičius.

Katalonai pusfinalyje sieks revanšo prieš Malagos „Unicaja“ už Karaliaus taurės varžybas. Vasario mėnesį vykusiame turnyre „Unicaja“ ketvirtfinalyje 89:87 įveikė Šaro auklėtinius.

Sėkmingai žaidusi Malagos ekipa laimėjo Ispanijos Karaliaus taurę, o „Barcelona“ treneris pabrėžė ir kitus būsimų varžovų pasiekimus šį sezoną.

„Jie iškovojo taurę, pateko į Čempionų lygos finalo ketvertą ir užtikrintai įveikė Tenerifę. Turi būti labai atsargus kontratakose. Negalime prarasti 21 kamuolio, nes jei tai nėra geriausia, tai yra viena iš trijų geriausių komandų kuri už tai baus“, – apie būsimas rungtynes kalbėjo Šaras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.