EUROLYGA 2023

Š. Jasikevičius nepateko į galutinį „Raptors“ kandidatų sąrašą

Su darbu „Toronto Raptors“ ekipoje sietas Šarūnas Jasikevičius nepateko į galutinį kandidatų sąrašą.

 Š. Jasikevičius<br>G. Bitvinsko nuotr.
 Š. Jasikevičius<br>G. Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 3, 2023, 2:52 PM, atnaujinta Jun 3, 2023, 2:56 PM

TSN Sport žurnalistas Joshas Lewenbergas skelbia, jog „Raptors“ klube liko 2 kandidatai į vyriausiojo trenerio postą – 62-ejų Bolonijos „Virtus“ strategas Sergio Scariolo ir 40-metis „Sacramento Kings“ asistentas Jordi Fernandezas.

Anksčiau buvo skelbta, jog „Raptors“ svarsto ir Šarūno Jasikevičiaus kandidatūrą.

Panašu, jog lietuvis ir toliau liks treniruoti „Barcelona“ ekipą, nepaisant nelaimėto Eurolygos trofėjaus. Ispanijos žiniasklaida skelbia, jog Šaras sutiko drastiškai susimažinti savo atlyginimą Katalonijos klube.

Sergio Scariolo treniruoja nuo 1989 m. Savo karjeroje jis treniravo aukšto lygio Europos komandas, tokias kaip Madrido „Real“, Vitorijos „Baskonia“, Bolonijos „Fortitudo“, Milano „Olimpia“, o dabar „Virtus“. Italas su Ispanijos rinktine yra iškovojęs 1 aukso medalį pasaulio čempionate, 4 aukso medalius Europos čempionatuose, 1 sidabro ir 1 bronzos medalį olimpinėse žaidynėse.

Jordi Fernandezas trenerio karjerą pradėjo 2010 m., kai prisijungė prie „Cleveland Cavaliers“ trenerių štabo, daugiausia dėmesio skirdamas žaidėjų tobulėjimui. Vėliau ispanas dirbo treneriu G lygoje ir 2016 m. tapo „Denver Nuggets“ asistentu.

2021 m. J.Fernandezas talkino Mike‘ui Brownui Nigerijos rinktinė, o šį sezoną kartu su juo nuėjo dirbti į „Sacramento Kings“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.