EUROLYGA 2023

P. Jankūnas – kandidatas tapti naujuoju Eurolygos vykdančiuoju direktoriumi? Kiti šaltiniai mini P. Motiejūną

Metus Eurolygos vykdančiojo direktoriaus pareigose praleidęs Marshallas Glickmanas buvo patrauktas iš posto, o kandidatu jį pakeisti įvardijamas Paulius Jankūnas.

 P. Jankūnas<br>G.Bitvinsko nuotr.
 P. Jankūnas<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 6, 2023, 3:15 PM, atnaujinta Jun 6, 2023, 5:42 PM

„Eurohoops“ skelbia, kad P.Jankūnas yra įvardijamas kaip vienas kandidatų užimti svarbias pareigas Eurolygoje. Taip pat minimos ir Alpero Yilmazo bei Maurizio Gherardini pavardės.

2022 metais karjerą baigęs P.Jankūnas pastarąjį sezoną praleido dirbdamas Kauno „Žalgirio“ klube direktoriaus pavaduotoju.

Tiesa, „Eurohoops“ priduria, jog scenarijų gali būti įvairių ir realu, jog Eurolyga ieškos kvalifikuoto generalinio direktoriaus, turinčio verslo išsilavinimą.

Vis dėlto kiti šaltiniai teigia, kad minimas kandidatas iš Kauno yra ne P.Jankūnas, o kur kas didesnę administracinę patirtį turintis klubo direktrorius Paulius Motiejūnas.

M.Glickmanas buvo patrauktas iš pareigų po to, kai A licencijas turintys klubai išreiškė nepasitikėjimą šio vizija. M.Glickmanas taip neturėjo geriausių santykių su Eurolygos prezidentu Dejanu Bodiroga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.