EUROLYGA 2023

Buvęs „Real“ specialistas pripažino, kad nežiūrėjo buvusios komandos triumfo Eurolygoje

Madrido „Real“ šiemet dramatiškai iškovojo Eurolygos titulą, tačiau buvęs karališkojo klubo specialistas Pablo Laso atskleidė, kad jis nežiūrėjo Eurolygos finalo, kuriame „Real“ nukovė „Olympiakos“.

G.Bitvinsko nuotr.
G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 9, 2023, 5:18 PM

„Aš esu labai laimingas dėl žmonių, kuriuos myliu. Kaip aš galėčiau nebūti laimingas, kai Walteris Tavaresas laimi Eurolygą? Kaip aš galiu nebūti laimingas, kai laimi Sergio Rodriguezas, Sergio Llullas, Rudy Fernandezas, su kuriais aš dirbau ir irgi laimėjau Eurolygą. Aš esu laimingas dėl jų. Tai būtų absurdas, jei būtų kitaip. Aš gyvenu it tikras Madrido komandos sirgalius.

Jeigu atvirai, aš finalo rungtynių nežiūrėjau. Aš net nežiūrėjau tų rungtynių, kuomet aš vadovavau „Real“ ir laimėjome titulus. Aš galvoju, kad iš tokių rungtynių daug ko neišmoksi. Aišku, mačiau S.Llullo metimą, kaip aš galėjau jo nematyti? Visgi tai yra tokios rungtynės, kur daug ko neišmoksi. Tokie dalykai man jau yra įvykę, kai aš dirbau vyriausiuoju treneriu“, – sakė buvęs „Real“ strategas.

P.Laso taip pat užsiminė apie Chuso Mateo įsidarbinimą „Real“ klube.

„Dalykas su Chusu yra paprastas – kai „Real“ jam paskambino ir pasakė, kad jis perims klubo vairą, ką jis turėjo daryti? Tai yra jo šansas, aš puikiai jį suprantu. Kaip jis galėjo atsisakyti tokios galimybės? Jei būčiau tam priešinęsis, tai būtų absurdiška iš mano pusės. Tai yra tokia galimybė, kurią turi pasiimti“, – pasakojo specialistas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.