EUROLYGA 2023

Kaune laukia krepšinio audra: bilietų į „Žalgirio“ arenoje vyksiantį finalą neliko Nemuno salą šturmuos ir „Ryto“ sirgaliai, atnaujinta 17:20

Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) finale – seniai matyta įvykiu drama. Pirmą kartą nuo 2010-ųjų šalies krepšinio pirmenybių finalo serijoje prireiks lemiamo mačo. Jis šeštadienį bus žaidžiamas Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Lemiamas finalo rungtynes turėtų stebėti pilnutėlė Nemuno sala.<br>M.Patašiaus nuotr.
Lemiamas finalo rungtynes turėtų stebėti pilnutėlė Nemuno sala.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 9, 2023, 12:53 PM, atnaujinta Jun 9, 2023, 5:45 PM

Joje vietos „Žalgiris“ surems ietis su titulą ginančiu Vilniaus „Rytu“. Dabar serijos iki trijų pergalių rezultatas lygus – 2:2.

Nors prekyba bilietais į šias rungtynes prasidėjo tik vėlyvą ketvirtadienio vakarą, tačiau abiejų komandų aistruoliai ėmė demonstruoti tokį mačo susidomėjimą, kad jau penktadienio popietę ne tik, kad neliko pavienių bilietų, bet ir aplamai buvo iššluoti visi bilietai į penktąjį finalo mačą Kaune.

Neabejojama, kad šiose rungtynėse bus pagerintas sezono „Betsafe-LKL“ finalo serijos lankomumo rekordas. Iki tol daugiausiai žiūrovų buvo surinkta trečiajame serijos mače („Žalgirio“ arenoje rungtynes gyvai stebėjo kiek daugiau nei 11 tūkst. sirgalių).

Nemuno salą šeštadienį užpildys ne tik „Žalgirio“, bet ir „Ryto“ sirgaliai. Jiems skirti keli sektoriai trečiajame aukšte taip pat buvo žaibiškai išpirkti. Nemažai sostinės klubo sirgalių žada stebėti rungtynes ir kitose sektoriuose.

Penktosios „Betsafe-LKL“ finalo rungtynės Kaune vyks šeštadienį, 17 val. 20 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.