EUROLYGA 2023

Į mūšį dėl LKL aukso į Kauną patraukė minia „Ryto“ sirgalių – palaikyti Vilniaus ekipą gali apie 2 tūkstančius aistruolių

LKL čempionatas pasiekė savo kulminaciją – šeštadienio vakarą Kaune susitiks dvi stipriausios šių metų komandos. Dėl „Betsafe-LKL“ čempionų taurės ir aukso žiedų lemiamame penktame mače varžysis Kauno „Žalgiris“ ir Vilniaus „Rytas“. Serijos rezultatas yra 2:2.

„Ryto“ sirgaliai Vilniaus geležinkelio stotyje.<br> stop kadras
„Ryto“ sirgaliai Vilniaus geležinkelio stotyje.<br> stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 10, 2023, 2:03 PM, atnaujinta Jun 10, 2023, 2:05 PM

Abi ekipas „Žalgirio“ arenoje palaikys gausus būrys sirgalių – į didžiojo finalo rungtynes išpirkti visi bilietai. Vilniaus komandos aktyvių sirgalių grupę sudaro apie 1500 aisruolių.

„B Tribūna“ paskelbė, kad didžioji palaikymo grupė į Kauną jau išvyko traukiniu. Manoma, kad sostinės aisrtuolių grupę dar papildys ir savarankiškai į „Žalgirio“ areną atvykiantys sirgaliai, tad iš viso „Rytą“ lemiamoje akistatoje palaikyti gali iki 2 tūkst. sostinės komandos gerbėjų.

LKL vadovybė jau viešai kreipėsi į abiejų komandų sirgalius, prašydama vengti provokacijų.

Siekiant išvengti incidentų, prieš prasidedant svarbiausiai šių metų „Betsafe-LKL“ dvikovai, Lietuvos krepšinio lygos vadovai kartu su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotoju vyresniuoju komisaru Dariumi Pliavga bei „Žalgirio“ arenos renginių organizavimo vadovu Mantu Vedricku aptarė finalo saugumo gaires ir planą.

„Džiaugiamės, kad šiais metais „Betsafe-LKL“ čempionato finalų serijos kaip niekad yra tokios intriguojančios, o čempionai paaiškės penktosiose, lemiamose rungtynės. Tai bus nepakartojama krepšinio šventė tiek patiems krepšininkams, abejoms komandoms, tiek žiūrovams ir visiems krepšinio mylėtojams.

Su Kauno miesto policija bei „Žalgirio“ arena aptarėme, kaip svarbu mums visiems, kartu su aktyviaisiais abiejų komandų fanais, sukurti saugią aplinką, todėl renginio saugumui bei saugumui Kauno mieste bus skirtas ypatingas dėmesys.

Kauno miesto policija bei „Žalgirio“ arena yra pasiruošę dėti visas pastangas, kad tiek sirgalių eisenose prieš rungtynes, tiek arenoje rungtynių metu, tiek apskritai Kauno mieste ir arenos prieigose būtų išvengta nemalonių incidentų.

Labai raginame abiejų komandų aktyviausias fanų grupes aktyviai palaikyti savo mylimas komandas, bet susilaikyti nuo galimų provokacijų ir incidentų. Linkime visiems būti saugiais ir mėgautis paskutiniąją šio sezono didžiojo finalo kova.“ – sakė LKL generalinė direktorė Rasa Liuimienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.