EUROLYGA 2023

„Olympiakos“ vadovai siekia išsaugoti klubo branduolį: „Darysime viską, kad taip būtų“

Pirėjo „Olympiakos“ šią vasarą turės daug darbo. Sakramento „Kings“ bandys prisivilioti Aleksandrą Vezenkovą, o Kosto Slouko ir Kosto Papanikolaou kontraktai taip pat po šio sezono pasibaigė.

G.Bitvinsko nuotr.
G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-06-16 10:32

Nepaisant blogų nuotaikų po ketvirtojo Graikijos lygos finalo mačo – „Olympiakos“ sirgaliai šventė dar vieną čempionų titulą.

Sirgaliai A.Vezenkovui skandavo, kad jis „Oly“ pasiliktų visam laikui ir kartu pamirštų „Kings“. Taip pat po šio sezono pasibaigė K.Slouko ir K.Papanikolaou kontraktai, tačiau „Olympiakos“ vadovai neslėpė savo noro išlaikyti klubo branduolį.

Giorgos Angelopoulos žurnalistams sakė: „Šis vakaras yra skirtas šventimui. Nesijaudinkime ir nežiūrėkime į rytojų. Šie žaidėjai priklauso „Olympiakos“. Jie privalo čia pasilikti. Mes norime, kad jie liktų ir darysime viską, kad taip būtų.“

Jo brolis ir klubo bendrasavininkas Panagiotis Angelopoulos pridūrė: „Tai vis tiek yra kontraktas, nors jis yra ir pasibaigęs. Aš vardais ir pavardėmis nesimėtysiu, bet mes negalime pamiršti mūsų kapitono. Kol jie (K.Sloukas ir K.Papanikolaou – red.) bus „Olympiakos“, tol mes dėl nieko nesijaudiname.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.