EUROLYGA 2023

Š. Jasikevičius prakalbo apie išsiskyrimą su N. Mirotičiumi: „Klubo viduje apie tai kalbėjomes kurį laiką“

„Barcelona“ vadovaujantis Šarūnas Jasikevičius patvirtino apie tai, kad klubas ruošiasi atsisveikinti su bene brangiausiu Eurolygos krepšininku Nikola Mirotičiumi.

G. Bitvinsko nuotr.
G. Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 16, 2023, 7:31 AM, atnaujinta Jun 16, 2023, 7:34 AM

Lietuvis prieš didįjį Ispanijos krepšinio lygos finalą su Madrido „Real“ kalbėjo su žiniasklaida, kuriai gražiausiais žodžiais atsiliepė apie N.Mirotičiaus dedamas pastangas atkrintamosiose varžybose.

„Naujiena apie klubo ir N.Mirotičiaus išsiskyrimą pasirodė dabar, bet apie tai klubo viduje jau kalbėjomes kurį laiką, – pasakojo Š.Jasikevičius. – Jeigu naujiena išeina dabar, jūs nemanote, kad viskas nutiko per vieną akimirką? Manau, kad reakcija į viską, kas nutiko, per pastarąsias kelerias rungtynes buvo neįtikėtina.“

„N.Mirotičius yra labai įsitraukęs į tai, ką turi atlikti, matėme jo didelį atsidavimą rungtynėse su Malagos „Unicaja“ ir Valensijos „Basket“ komandomis. Manau, kad N.Mirotičius žino, kaip reikia atskirti šiuos dalykus vienas nuo kito. Mes esame tam, kad jam padėtume, ir atliktume savo darbą geriausiai“, – pridėjo „Barcos“ strategas.

„Barcelonos“ ir „Real“ finalo serija startuoja jau šiandien. Pirmojo serijos mačo Barselonoje pradžia – 22 val. Lietuvos laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.