EUROLYGA 2023

Kauno „Žalgiris“ nepratęsė kontrakto su LKL finalo naudingiausiu žaidėju

Kauno „Žalgirį“ Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) finale į priekį tempė Isaiah Tayloras, kuris surengė ne vieną gerą pasirodymą, tačiau galingas žaidimas „Žalgirio“ vadovų neįtikino – Kauno klube amerikiečio nepamatysime.

Kauno<br>G.Bitvinsko nuotr.
Kauno<br>G.Bitvinsko nuotr.
Čempioni<br>zalgiris.lt nuotr.
Čempioni<br>zalgiris.lt nuotr.
Kauno Žalgiris, Monako Monaco, Edgaras Ulanovas, Isaiah Taylor<br>G.Bitvinsko nuotr.
Kauno Žalgiris, Monako Monaco, Edgaras Ulanovas, Isaiah Taylor<br>G.Bitvinsko nuotr.
Vilniaus<br>G.Bitvinsko nuotr.
Vilniaus<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2023-06-27 11:57, atnaujinta 2023-06-27 12:30

Antradienį „Žalgiris“ paskelbė, kad į I.Tayloro vietą Kauno klube atvyksta Milano „EA7 Emporio Armani“ gynėjas Nazas Mitrou-Longas.

„Duokite nusėsti emocijoms. Paskutinėse rungtynėse, ant pečių paėmęs, jis mus atvedė į pergalę. Visa finalo serija jam buvo labai gera.

Jo nelemtos traumos atvykus į Kauną sumaišė žaidimo ritmą jam, o mums požiūrį į jį, bet jis yra puikus žaidėjas, gerąja prasme mus nustebino. Matome, kad kai jis yra formoje, jis gali būti rungtynių eigą keičiančiu žaidėju“, – per „Betsafe-LKL“ uždarymą apie I.Tayloro galimybes likti kalbėjo P.Motiejūnas.

I.Tayloras „Betsafe-LKL“ finale prieš Vilniaus „Rytą“ rinko net po 17 taškų, 3,4 rezultatyvaus perdavimo ir sukaupdavo vidutiniškai po 17,2 naudingumo balo bei buvo išrinktas naudingiausiu finalo serijos žaidėju.

Eurolygoje amerikietis, vilkėdamas „Žalgirio“ marškinėlius, rinko po 7,9 taško ir atlikdavo po 2,4 rezultatyvaus perdavimo.

Vos prisijungus prie Kauno komandos I.Tayloras rungtynėse Bolonijoje prieš vietos „Virtus“ surinko 10 taškų ir buvo vienas tų žaidėjų, kuris pakeitė rungtynių eigą ir ypač daug prisidėjo prie kauniečių pergalės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.