EUROLYGA 2023

Ištikimas „Ryto“ sirgalius P. Ambrazevičius ir jo antroji pusė už įspūdingą sumą įsigijo LKL čempionų žiedą

Buvusio Vilniaus „Ryto“ krepšininko Simo Buterlevičiaus 2009–2010 m. iškovotas Lietuvos krepšinio lygos („Betsfe-LKL“) žiedas buvo parduotas už įspūdingą sumą, o minėtoji suma jau pervesta į „Blue/Yellow“ organizaciją.

 Paulius Ambrazevičius ir jo žmona Kristina įsigijo Simo Buterlevičiaus iškovotą LKL žiedą<br> Roko Lukoševičiaus ir rytasvilnius.lt nuotr.
 Paulius Ambrazevičius ir jo žmona Kristina įsigijo Simo Buterlevičiaus iškovotą LKL žiedą<br> Roko Lukoševičiaus ir rytasvilnius.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 29, 2023, 3:47 PM

Socialiniame tinkle „Facebook“ pranešama, kad aukcioną laimėjo ištikimas „Ryto“ sirgalius, komikas – Paulius Ambrazevičius, kuris už žiedą paklojo net 5500 eurų.

„Ačiū žmonai Kristinai – mes čia metėmės kartu. Ir labiausiai ačiū Simui, be jo čia nieko nebūtų. Simas žino, kur gyvenu, tai tikrai galės užsukti ir aplankyti žiedą. Nenustokime remti Ukrainos“, – aukciono komentaruose rašė P.Ambrazevičius.

„Ačiū, Pauliau, kad padėjai įgyvendinti ilgai turėtą idėją. Tavo ištikimybė Vilniaus miestui, Lietuvai ir Ukrainai matosi tavo darbuose ir veikloje.

Taip pat norėčiau padėjoti Vilniaus „Ryto“ klubui ir visai organizacijai. Puikus darbas ir komunikacija! Visa komandos organizacija dar kartą priminė, jog Vilnius visada išliks mano namais. Visi kartu nenustokime palaikyti ir remti Ukrainos!“, – rašė S.Buterlevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.