EUROLYGA 2023

M. Buzelis mokykloje galėjo „mesti“ krepšinį: man jis nerūpėjo, buvau plaukikas

Jaunasis Lietuvos krepšinio talentas Matas Buzelis greičiausiai jau kitą sezoną pravers stipriausios krepšinio lygos duris. Vis dėlto vienas iš perspektyviausių pasaulio krepšininkų galėjo pasukti kitos sporto šakos link.

Matas Buzelis<br>Scanpix/Getty Images nuotr.
Matas Buzelis<br>Scanpix/Getty Images nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 29, 2023, 12:52 PM

18-metis lietuvis J.J. Redicko tinklalaidėje pridūrė, kad mokyklos laikais jis nemažai dėmesio skyrė plaukimui, o krepšinis jam nerūpėjo.

„Šeštoje klasėje krepšinio praktiškai nežaisdavau, treneris rėkdavo ant manęs, o aš sėdėjau ant suolo. Man krepšinis nepatiko, nežiūrėdavau jo, buvau plaukikas“, – kalbėjo M.Buzelis.

Naujokų biržos reitingus sudarinėjanti JAV krepšinio milžinė ESPN jau žvelgė į kitų metų NBA naujokų biržą, kuriame laukiama M.Buzelio spindesio.

Pagal naujausią reitingą 18-mečiui lietuviui yra prognozuojamas antrasis naujokų biržos šaukimas. Iki tol aukščiausią šaukimą naujokų biržoje tarp lietuvių buvo gavęs tik Jonas Valančiūnas, jis praėjusiame dešimtmetyje buvo pašauktas penktuoju šaukimu.

„Man tai nieko nereiškia. Smagu, kad prognozuoja pirmą šaukimą, bet dar nieko nepasiekiau, net nesu arti to, kur norėčiau būti“, – pridūrė M.Buzelis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.