EUROLYGA 2023

Dariusas Thompsonas tampa geidžiama preke – tapo „Panathinaikos“ ir „Olimpia“ taikiniu

Belgrado „Partizan“ ekipoje žaidęs ir žvaigžde tapęs Kevinas Punteris jau iš esmės pasirinko kitą karjeros stotelę – serbų komanda, o ne Atėnų „Panathinaikos“, tad 28-erių Dariusas Thompsonas tapo pagrindiniu Graikijos vicečempionų taikiniu.

28-erių Dariusas Thompsonas tapo pagrindiniu Graikijos vicečempionų taikiniu. <br> AFP/Scanpix nuotr.
28-erių Dariusas Thompsonas tapo pagrindiniu Graikijos vicečempionų taikiniu. <br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 2, 2023, 3:25 PM

Kaip skelbia eurohoops.net, manoma, jog JAV ir Italijos pasus turėsiantis Dariusas Thompsonas greitu laiku prisijungs prie Italijos rinktinės treniruočių stovyklos, tačiau jo galutinis kelionės tikslas gali būti Atėnai.

Po K.Punterio sprendimo pasirašyti sutartį su „Barcelona“, D.Thompsonas tapo pagrindiniu „Panathinaikos“ taikiniu – „žalieji“ po šio sezono fiasko planuoja visiškai atnaujinti žaidėjų sąrašą. „Panathinaikos“ jau prisiviliojo argentinietį Lucą Vildozą.

Tačiau įkalbėti D. Thompsoną nebus lengva užduotis. JAV gynėjas, kuris yra vedęs italę ir greitu laiku besitikintis gauti itališką pasą, vis dar priklauso Vitorijos „Baskonia“ ekipai, kuri norėtų už jį gauti 600 000 eurų išpirką.

Tačiau pats 193 cm ūgio krepšininkas galvoja apie šansą prasibrauti į NBA. Manoma, kad jis liepos pradžioje bus JAV ir bandys susiderėti su vienu iš NBA klubu, o tai nepavykus padaryti, akis nukreiptų į Europą.

Nors krepšininkas dar turi kontrakto galimybę su „Baskonia“, mažai tikėtina, kad jis liks Vitorijoje.

Praėjusį sezoną Eurolygoje D.Thompsonas vidutiniškai pelnydavo po 12,6 taško ir atlikdavo po 6,7 rezultatyvaus perdavimo.

Taip pat krepšininku domisi Milano „Olimpia“, nes itališkas pasas būtų papildomas privalumas, jei jis žaistų Italijos lygoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.