EUROLYGA 2023

Iš „Partizan“ ekipos D. Exumas vėl keliasi į NBA

Europoje sėkmingai žaidusių krepšininkų gretos retėja – į NBA keliasi vis daugiau žinomų pavardžių. Metų sutartį su „Dallas Mavericks“ ekipa sudarė Dante Exumas, žibėjęs Belgrado „Partizan“ ekipoje. Australas į NBA sugrįžo po dviejų metų pertraukos.

„Partizan“ lyderis D.Exumas.<br>SIPA/„Scanpix“ nuotr.
„Partizan“ lyderis D.Exumas.<br>SIPA/„Scanpix“ nuotr.
„Partizan“ lyderis D.Exumas.
„Partizan“ lyderis D.Exumas.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 2, 2023, 9:46 AM, atnaujinta Jul 2, 2023, 9:47 AM

Šiomis dienomis krepšininkas labiau galvoja apie šeimą, nei apie kontraktą – dėl itin pablogėjusios sveikatos jo tėvas paguldytas į ligoninės reanimacijos skyrių.

Sutarties sąlygos su Dalaso ekipa neatskleidžiamos, tačiau žinoma, kad D.Exumo atlygis sieks ne daugiau kaip 2,5 mln. JAV dolerių.

27 metų 198 cm ūgio D.Exumas praėjusio sezono Eurolygoje per 23 minutes metė 13,2 taško, atkovojo 2,3 kamuolio, atliko 2,7 rezultatyvaus perdavimo ir rinko 14,3 naudingumo balo.

D.Exumas 2014-ųjų NBA naujokų biržoje buvo pašauktas penktuoju šaukimu. NBA jis penkerius metus atstovavo „Utah Jazz“, ekipai ir metus „Cleveland Cavaliers“. Per 245 sužaistas rungtynes D. Exumas vidutiniškai metė 5,7 taško. Už Atlanto jau persikėlė Europoje įspūdingai kovojė Saša Vezenkovas bei Vasilje Micičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.