EUROLYGA 2023

Aptrupėjo ne tik pagrindinė, bet ir rezervinė vyrų rinktinė: neatvyks pusė kviestų žaidėjų

Trečiadienį Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treneris Kazys Maksvytis ir rezervinės komandos strategas Darius Songaila paskelbs rinktinių kandidatų sąrašus. Tiesa, juose sirgaliai išvys gerokai aptrupėjusias pajėgas.

D.Songaila.<br>M.Patašiaus nuotr.
D.Songaila.<br>M.Patašiaus nuotr.
D.Songaila.<br>M.Patašiaus nuotr.
D.Songaila.<br>M.Patašiaus nuotr.
D.Songaila.<br>M.Patašiaus nuotr.
D.Songaila.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2023-07-10 12:54, atnaujinta 2023-07-10 13:44

Liepos 12-ąją Druskininkuose prasidės rezervinės rinktinės treniruočių stovykla, kurioje turėjo pasirodyti 12 jaunų šalies žaidėjų, kurie pretenduoja į pagrindinę komandą.

Lrytas.lt šaltinių žiniomis, bent 6 krepšininkai į ją neatvyks. Pirmasis apie tai paskelbė Jonas Lekšas iš portalo basketnews.lt.

Trečiadienį stovykloje tikrai bus Augustas Marčiulionis, Deividas Sirvydis, Ignas Sargiūnas, Danielius Lavrinovičius, Gytis Nemeikša ir Matas Jogėla.

Dėl įvairių priežasčių Druskininkuose nepasirodys taip pat kviestas Mantas Rubštavičius, Arnoldas Kulboka, Ąžuolas Tubelis, Deividas Butka, Marekas Blaževičius ir Lukas Uleckas.

Anot basketnews.lt, vietoje jų stovykloje turėtų būti žalgirietis Dovydas Giedraitis ir panevėžietis Gabrielius Maldūnas.

Dalis rezervinės rinktinės žaidėjų po savaitę truksiančios stovyklos prisijungs prie pagrindinės komandos, kuri liepos 17-ąją rinksis Palangoje ir pradės pasirengimą pasaulio čempionatui.

Prieš savaitę Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas portalui lrytas.lt teigė, kad išankstiniame kandidatų sąraše yra 24 pavardės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.