EUROLYGA 2023

Tapo aišku, kas pretenduoja treniruotis su Lietuvos krepšinio rinktine

Jau trečiadienį pasirengimą galimoms pasaulio krepšinio čempionato kovoms pradės taip vadinama rezervinė rinktinė, į kurią kviečiami jaunieji talentai. Manoma, kad bent du ar trys šios rinktinės nariai turėtų papildyti pagrindinės Lietuvos krepšinio rinktinės stovyklą, kuri startuos liepos 17-ąją. Tuomet bus aiškus galutinis dvyliktukas, kuris vyks į rugpjūtį startuosiančias planetos pirmenybes.

Augustas Marčiulionis.<br>NCAA nuotr.
Augustas Marčiulionis.<br>NCAA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 11, 2023, 9:59 PM

Šiai jaunimo komandai diriguosiantis Darius Songaila laikė paslaptyje, ks bus kviečiamas į treniruočių stovyklą. TV3.lt žurnalistas Balys Šmigelskas paskelbė, kad trečiadienį į Druskininkus turi atvykti 12 jaunų krepšininkų, o jau aiškus vienuoliktukas: Augustas Marčiulionis, Deividas Sirvydis, Dovydas Giedraitis, Laurynas Beliauskas, Danielius Lavrinovičius, Einaras Tubutis, Ignas Sargiūnas Oskaras Pleikys, Matas Jogėla, Gytis Nemeikša, Gabrielius Maldūnas.

Kol kas neaišku, kas užims dvyliktąją vietą ekipoje ir ją trečiadienį įvardins D.Songaila, kuris rengia spaudos konferenciją kartu su Lietuvos rinktinės strategu Kaziu Maksvyčiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.