EUROLYGA 2023

Geriausias jaunasis Eurolygos žaidėjas tapo „Fenerbahce“ ekipos nariu

Naujam sezonui besirengianti Stambulo „Fenerbahce“ atsisveikina su buvusiais krepšininkais ir sveikina naujokus. Skelbiama, kad turkų klubas iš Belgrado „Partizan“ ekipos persiviliojo praėjusio sezono geriausią jaunąjį Eurolygos žaidėją izraelietį Yamą Madarą.

Y.Madaras keliasi į Turkiją.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Y.Madaras keliasi į Turkiją.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 12, 2023, 11:20 AM

22 metų 190 cm ūgio krepšininkas praėjusio sezono Eurolygoje per 13 minučių vidutiniškai pelnė po 5,8 taško, atsikovojo 1,2 kamuolio ir atliko 1,6 rezultatyvaus perdavimo.

Turkijos ekipa su Y.Madaru sudarė dviejų metų sutartį su galimybe pratęsti ją dar vienam sezonui. Stambulo ekipai nereikės mokėti serbų komandai išpirkos už žaidėją.

„Partizan“ ekipoje Y.Madaras kovojo du sezonus, o 2020-siais NBA Naujokų biržoje 47-uoju šaukimu pasikvietė „Boston Celtics“.

Tuo pačiu metu „Fenerbahce“ pranešė, kad oficialiai atsisveikino su Devinu Bookeriu ir Carsenu Edwardsu. Manoma, kad abu šie žaidėjai pereis į Pablo Laso treniruojamą Miuncheno „Bayern“ klubą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.