EUROLYGA 2023

Smūgis „Rytui“: G. Radzevičiui atlikta riešo operacija, puolėjas praleis naujojo sezono startą

Riešo traumą patyręs Vilniaus „Ryto“ puolėjas Gytis Radzevičius praleis ne tik pasaulio krepšinio čempionatą, bet ir 2023–24 m. sezono startą.

Gytis Radzevičius<br>Vilniaus
Gytis Radzevičius<br>Vilniaus
Daugiau nuotraukų (1)

rytasvilnius.lt

Jul 18, 2023, 9:18 PM, atnaujinta Jul 18, 2023, 9:43 PM

Riešo skausmus vilnietis pajautė dar sezono metu, dėl to rudenį jis buvo praleidęs keletą rungtynių. Visgi liepos viduryje trauma paūmėjo. Atlikus išsamesnius tyrimus medikai rekomendavo atlikti operaciją. Pasak sostinės komandos sporto direktoriaus Donato Zavacko, reabilitacija gali užtrukti iki 4 mėnesių.

„Pradėjęs sportuoti individualiai ir ruoštis rinktinės stovyklai Gytis pajautė rimtesnius skausmus. Apmaudu, bet nieko nepakeisime. Operacija jau atlikta, jis jaučiasi gerai. Linkime sėkmingai atsigauti ir lauksime sugrįžimo į aikštelę. Tai turėtų įvykti spalio-lapkričio mėnesiais“ , – teigė D.Zavackas.

Lietuvos krepšinio lyga, kaip įprasta, turėtų prasidėti antroje rugsėjo pusėje, o Čempionų lygos sezono startas numatomas spalio 17 d.

Tris sezonus sostinėje rungtyniaujantis G.Radzevičius birželio pabaigoje pratęsė sutartį dar dvejiems metams.

2022–2023 m. FIBA Čempionų lygos sezone G.Radzevičius rinko po 7,4 taško, atkovodavo po 6,5 kamuolio ir 11,7 naudingumo balo. Dar solidesnę statistiką vilnietis demonstravo Lietuvos krepšinio lygoje: 11,2 taško (42,2 trit. proc.), 5,8 atkovoto kamuolio ir 15,1 naudingumo balo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.