EUROLYGA 2023

Pasižymėkite: Kauno „Žalgirio“ Eurolygos tvarkaraštyje – pokyčiai

Antradienį Kauno „Žalgirio“ ekipa sužinojo savo Eurolygos tvarkaraštį. Vis dėlto jau kitą dieną jis buvo pakoreguotas – turnyro organizatoriai pranešė apie pasikeitimus 11-ajame varžybų ture.

E.Ulanovas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
E.Ulanovas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-07-19 12:13

Teigiama, kad gruodžio 1-ąją Milane turėjusios vykti rungtynės tarp Milano „Olimpia“ ir Kauno „Žalgirio“ krepšininkų dabar bus žaidžiamos dieną anksčiau – lapkričio 30-ąją (ketvirtadienį).

Pridedama, kad rungtynių laikas nesikeis. Akistata startuos 20:30 val. vietos laiku (21:30 val. Lietuvos laiku).

Primename, kad pirmosios Eurolygos rungtynės „Žalgirio“ arenoje įvyks antrajame ture spalio 13 d., penktadienį, kai kauniečiai priims Belgrado „Crvena Zvezda“ komandą.

Naujajame sezone lauks jau 8 dvigubos rungtynių savaitės. Namuose abejas dvigubos savaitės rungtynes „Žalgiris“ žais po naujų metų (sausio 31 d. su Stambulo „Anadolu Efes“ ir vasario 2 d. Atėnų „Panathinaikos“) ir kovą (su Bolonijos „Virtus“ ir Vitorijos „Baskonia“).

Tuo metu abu dvigubos savaitės susitikimus išvykose „Žalgiris“ žais Ispanijoje (spalį su Madrido „Real“ ir Vitorijos „Baskonia“) ir sausį (su „Valencia“ ir „FC Barcelona“).

Kitos keturios dvigubų savaičių rungtynės bus mišrios (namuose ir išvykoje) bei vyks lapkričio, gruodžio (dukart) ir sausio mėnesiais.

Naujajame Eurolygos sezone iš 17 Kaune vyksiančių susitikimų 8 bus sužaisti penktadienį, šešios dvikovos bus žaidžiamos ketvirtadienį, dvi – antradienį ir viena – trečiadienį.

Iš viso per pirmąjį Eurolygos reguliariojo sezono ratą, kuris finišuos gruodžio pabaigoje, „Žalgiris“ namuose sužais 8 susitikimus. Antrajame rate „Žalgirio“ arenoje vyks 9 rungtynės.

Eurolygos reguliarųjį sezoną „Žalgiris“ užbaigs savų žiūrovų akivaizdoje balandžio 11 d. su dabartiniais čempionais – Madrido „Real“ krepšininkais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.