EUROLYGA 2023

Klaipėdos „Neptūnas“ suformavo trenerių štabą

Be asistento Vido Ginevičiaus, vyr. treneriui Mindaugui Braziui taip pat talkins prie komandos prisijungiantis Mindaugas Janiška. Pastarasis, kaip ir V. Ginevičius, užims asistento pareigas ir didelį dėmesį skirs individualių klubo žaidėjų įgūdžių tobulėjimui.

 kkneptūnas.lt
 kkneptūnas.lt
Daugiau nuotraukų (1)

bcneptunas.lt

Aug 5, 2023, 12:13 PM

„Džiaugiuose galimybe prisijungti prie „Neptūno“ komandos bei visos organizacijos, – sakė M.Janiška. – Man tai žingsnis į aukštesnį lygį, tad tikiuosi būti naudingas trenerių štabui, žaidėjams, prisidėti prie tolimesnės klubo gerovės ir vizijos. Esu dėkingas „Neptūno“ vadovams už suteiktą galimybę bei pasitikėjimą taipti gilią krepšinio istoriją turinčios organizacijos dalimi.“

41-erių specialistas yra turėjęs ir vyr. trenerio patirties. Pastarasis Nacionalinėje krepšinio lygoje yra treniravęs Palangos, Joniškio ir Mažeikių komandas, 2022 m. talkino Bahreino nacionalinės vyrų rinktinės vyr. treneriui ir vadovavo U18 jaunimo Bahreino rinktinei, o 2023 m. praleido Kinijoje, kur krepšinio paslapčių mokė įvairaus amžiaus vaikus.

M.Janiška taip pat yra žaidęs Lietuvos jaunimo rinktinėse ir Lietuvos krepšinio lygoje, kai 2004–2005 m. sezone atstovavo Alytaus „Alitos“ komandai.

Klaipėdos „Neptūne“ ir toliau darbuosis fizinio rengimo treneris Laurynas Gendvilas ir kineziterapeutai Martynas Macas bei Dovydas Narvilas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.