EUROLYGA 2023

„Betsafe-LKL“ pristatė naują kamuolį

Naująjį sezoną „Betsafe-LKL“ pasitinka su atsinaujinančiu žaidimo įrankiu – oficialiu čempionato kamuoliu nuo dabar tampa SPALDING.

Oficialiu čempionato kamuoliu nuo dabar tampa SPALDING.<br>LKL nuotr.
Oficialiu čempionato kamuoliu nuo dabar tampa SPALDING.<br>LKL nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Betsafe-LKL“

Aug 7, 2023, 12:05 PM

Būtent šio amerikiečių sportinės įrangos gamintojo kamuolys, papuoštas auksiniu „Betsafe-LKL“ logotipu juodame fone, puikuosis geriausių lygos žaidėjų rankose, bumsės ant parketo ir plėšys Lietuvos arenų tinklelius.

„SPALDING kamuolys daug metų yra neatsiejama krepšinio dalis pasaulyje, todėl džiaugiamės, kad SPALDING grįžta ir į aukščiausią krepšinio lygį Lietuvoje. Vertiname parodytą Lietuvos krepšinio lygos pasitikėjimą ir didžiuojamės unikalaus dizaino „Betsafe-LKL“ rungtynių kamuoliu SPALDING TF-1000, kurį sukūrėme kartu su lyga“, – teigė SPALDING atstovų, UAB SPORTS MODE, direktorius Karolis Barauskas.

„Lietuvos krepšinio lyga džiaugiasi šiuo istoriniu momentu. Visada siekėme, jog „Betsafe-LKL“ čempionate krepšininkai žaistų su geriausiais kamuoliais. Džiaugiamės, jog kartu su SPALDING nuveikėme tikrai daug sukurdami specialaus dizaino kamuolius ne tik profesionalams, bet visiems krepšinio mylėtojams“, – nauja partneryste džiaugėsi LKL generalinė direktorė Rasa Liuimienė.

Taip pat pristatytas ir lauko aikštelėms skirtas SPALDING ir „Betsafe-LKL“ logotipais pažymėtas kamuolys. Jis unikalus tuo, kad kiekvienas jo modelis turės vis kitokį dizainą dėl skirtingo spalvų išsidėstymo.

SPALDING kamuoliai naudojami stipriausiose Senojo žemyno pirmenybėse – Eurolygoje, Europos taurėje, Ispanijos, Prancūzijos, Vokietijos ir Graikijos nacionaliniuose čempionatuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.