EUROLYGA 2023

W. Tavaresas delsia kalbėtis su „Real“ – dar svajoja sugrįžti į NBA

Žaisdamas italų Trenete vykstančiame „Trentino Basket Cup“ turnyre Žaliojo Kyšulio rinktinės lyderis Walteris Tavaresas miglotai kalbėjo apie jau šešis sezonus atstovautą Madrido „Real“ klubą, palikdamas atviras duris potencialiam sugrįžimui į NBA, kur jau žaidė „Atlanta Hawks“ ir „Cleveland Cavaliers“ komandose.

Eurolygos čempionas<br>G.Bitvinsko nuotr.
Eurolygos čempionas<br>G.Bitvinsko nuotr.
Eurolygos čempionas<br>G.Bitvinsko nuotr.
Eurolygos čempionas<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 7, 2023, 10:11 PM

„Nežinau, ar ketinu sugrįžti į Madrido „Real“. Tiesa ta, kad aš turiu sutartį su ispanų ekipa kitiems metams, bet nežinau, ką pasakyti.

Taip, tikiuosi, mes susitarsime, bet svajonė apie NBA taip pat yra gaji. Neneigsiu to“, – kalbėjo 221 ūgio krepšininkas apie galimybę toliau žaisti „Real“, kuriam atstovauja nuo 2017 metų.

„Visos tos mintys sklando ore, bet manęs tai kol kas mažai jaudina. Su savo komanda esu susikoncentravęs į pasaulio krepšinio čempionatą, o paskui aš stengsiuosi mėgautis kiekviena sekunde su savo klubu. Ir nesvarbu, koks jis bus.

Jei pasiliksiu Madride, gerai, bet jei ne, nieko neatsitiks. Man daug kartų sakė, kad mano vieta yra NBA, bet reikia viską gerai apgalvoti“, – apie savo ateitį dėstė W.Tavaresas.

31-erių Eurolygos žvaigždė 2023 m. FIBA pasaulio čempionate su Žaliojo Kyšulio rinktine žais vienoje grupėje su Slovėnija, Sakartvelu ir Venesuela.

2022–2023 m. Eurolygos sezone W.Tavaresas vidutiniškai pelnydavo po 11,2 taško, atkovodavo 6,9 kamuolio, blokuodavo 2,2 metimo ir atlikdavo 1,5 rezultatyvaus perdavimo.

Kaune pavasarį vykusiame Eurolygos finalo ketverte jis buvo pripažintas geriausiu finalų žaidėju po to, kai atvedė „Real“ į nugalėtojų sostą, vidutiniškai pelnęs po 16,5 taško, atkovojęs 12,5 kamuolio ir blokavęs 2 metimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.