EUROLYGA 2023

Vokietijos vyrų krepšinio rinktinėje – nerimas dėl kapitono ir lyderio sveikatos

Vienas iš potencialių Vokietijos vyrų krepšinio rinktinės lyderių Dennisas Schroderis nėra visiškai sveikas ir tikina, kad turi problemų su Achilo sausgysle. Ši problema gynėją kankina jau nuo praėjusio klubinio sezono pabaigos.

 Dennisas Schroderis<br> FIBA nuotr.
 Dennisas Schroderis<br> FIBA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 9, 2023, 7:33 AM, atnaujinta Aug 9, 2023, 7:37 AM

„Aš turėjau Achilo sausgyslės problemų praėjusio sezono pabaigoje, o kartu problemos tęsėsi ir po sezono“, – Vokietijos žiniasklaidai kalbėjo būsimas rinktinės lyderis.

Nepaisant turimos traumos, krepšininkas mano, kad jis eina teigiama linkme, sveikstant po traumos, ir turėtų būti pasiruošęs šimtu procentu pasaulio čempionato kovoms.

„Aš turėjau procedūras, kurias man atlikinėjo ir iki pasaulio čempionato bandysiu būti pasiruošęs šimtu procentu. Visi kiti taip pat ruošiasi, tad viskas atrodo labai gerai“, – apie traumos rimtumą kalbėjo D.Schroderis.

Praėjusiais metais vykusiame Europos čempionate, kur vokiečiai pasidabino bronzos medaliais, D.Schroderis rinko net 22,1 taško, 7,1 rezultatyvaus perdavimo ir 17,3 naudingumo balo.

Tuo tarpu Vokietijos rinktinės treneris Gordonas Herbertas kalbėjo, koks svarbus D.Schroderis yra visai rinktinei.

„Jis geroje formoje, bet ne geriausioje krepšinio formoje. Mes vis dar turime laiko, dirbame su juo kasdien. Mes turime sunkiai dirbti treniruotėse, bet kartu ir neužmiršti atsistatymo.

Jis yra mūsų kapitonas, lyderis. Jis didžiuojasi, galėdamas būti komandos kapitonu ir kartu atlieka puikų darbą juo būnant“, – kalbėjo vokiečių vyriausiasis treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl bankai ir toliau brangina paslaugas?