EUROLYGA 2023

„7bet-Lietkabelis“ pradėjo pasiruošimą sezonui

Penktadienį, Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ krepšininkai susirinko į pirmąją treniruotę pasirengimo 2023–24 m. sezonui cikle.

 „7bet-Lietkabelis“ pradėjo pasiruošimą sezonui<br> kklietkabelis.lt nuotr.
 „7bet-Lietkabelis“ pradėjo pasiruošimą sezonui<br> kklietkabelis.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

kklietkabelis.lt

Aug 12, 2023, 7:08 PM

Naujojo trenerio Roberto Štelmaherio auklėtiniai pirmiausia pietavo restorane „Akordai“, vėliau rinkosi fizinio rengimo treniruotei sporto klube „Impuls“, o galiausiai treniruotės aikštelėje metu išbandė Kalnapilio arenos lankus.

Pirmojoje treniruotėje dalyvavo visas trenerių štabas ir komandos personalas, praėjusį sezoną Panevėžyje rungtyniavę Vytenis Lipkevičius, Gediminas Orelikas, Nikola Popovičius ir Nikas Stuknys, taip pat ekipos naujokai Liutauras Lelevičius, Martynas Varnas, Dovis Bičkauskis ir Džiugas Slavinskas.

Prie pirmos treniruotės prisijungti nespėjo tik praėjusią naktį į Lietuvą atvykęs Alenas Hadžibegovičius, šiandien klubą papildęs Jonathanas Davisas, taip pat vis dar Lietuvos rinktinės stovykloje plušantys Gabas Maldūnas ir Deividas Sirvydis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.