EUROLYGA 2023

Ryškėja Palangos „Olimpo“ vizija – ekipa pristatė dar vieną naujoką ir paskolino latvį Prancūzijos klubui

Debiutui Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) besiruošianti Palangos „Olimpo“ ekipa vėl plečia savo gretas – pranešama apie komandą papildžiusį dar vieną krepšininką iš Lietuvos.

Vienas iš Palangos ekipos vadovų J.Vainauskas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Vienas iš Palangos ekipos vadovų J.Vainauskas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 14, 2023, 10:42 AM

Šį kartą Sandžio Buškevico auklėtinių gretas papildė Paulius Kazlauskas.

21-erių 193 cm ūgio krepšininkas praėjusiame sezone rungtyniavo „Gargždų“ komandoje. Tiesa, joje klaipėdietis Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL) buvo sužaidęs vos dvejas rungtynes.

P.Kazlausko atvykimas nėra vienintelės permainos „Olimpo“ gretose – Palangos klubas nusprendė paskolinti latvį Eduardą Haznerį Prancūzijos trečiojoje pagal pajėgumą lygoje rungtyniaujančiam „Orchies“ klubui.

Šioje komandoje kitą sezoną rungtyniaus ir lietuvis Giedrius Bergaudas, kuris pernai gynė Prienų „Labas GAS“ ekipos garbę.

Kiek anksčiau jau buvo pranešta, kad artėjančiame sezone Palangos „Olimpo“ garbę gins Julius Kazakauskas, Mantas Litvinas, Paulius Danisevičius, Šarūnas Valunta, Tadas Budrys, Karolis Guščikas, Robertas Subotkevič, Marius Runkauskas ir Tautvydas Baltrušaitis.

Jono Vainausko vadovaujamas Palangos klubas komplektuoja ne tik lietuvišką, bet ir vietiniais žaidėjais paremtą sudėtį – joje daugiau nei pusė krepšininkų yra kilę iš Klaipėdos krašto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.