EUROLYGA 2023

Jamesas Hardenas degina tiltus su „76ers“ – apšaukė klubo vadovą melagiu

Atrodo, kad NBA žvaigždė Jamesas Hardenas net neplanuoja ir nenori atstovauti „Philadephia 76ers“ komandai. Jis viešai degina tiltus su klubu, vadindamas ekipos vadovą Darylą Morey melagiu – ir tai nėra momentinis nusikalbėjimas. Krepšininkas ne vieną kartą pakartojo savo mintį.

J. Hardenas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
J. Hardenas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
J.Hardenas.<br>AP/Scanpix nuotr.
J.Hardenas.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 15, 2023, 11:21 AM

Kinijoje viešintis 33-ejų 195 cm ūgio J.Hardenas viešai patvirtino norą išsiskirti su „76ers“ ekipa. Socialiniuose tinkluose paplito vaizdo įrašas, kuriame žaidėjas generalinį Filadelfijos komandos direktorių D.Morey vadina melagiu.

10 kartų per karjerą NBA Žvaigždžių mačuose žaidęs J.Hardenas sakė: „Darylas Morey yra melagis. Aš daugiau niekada nebūsiu tos organizacijos nariu, kuriai atstovauja ir jis. Leiskite man tai pakartoti: Darylas Morey yra melagis ir aš daugiau niekada nebūsiu tos organizacijos nariu, kuriai atstovauja ir jis“.

Juoda katė tarp krepšininko ir vadovo perbėgo dėl žaidėjo noro persikelti į „Los Angeles Clippers“ klubą, tačiau derybos baigėsi niekuo, nes J.Hardenas turi itin didelių lūkesčių dėl algos.

Nepavykus mainams, J.Hardenas manė, kad komanda jam pasiūlys ilgalaikį kontraktą, tačiau „76ers“ pasinaudojo kontrakto sąlyga bei pasiūlė jam metų sutartį ir 36 mln. JAV dolerių algą. Jis 2024-siais turi tapti laisvuoju agentu.

Dar vasaros pradžioje abu vyrai buvo lyg ir draugai: mat juos siejo darbas „Houston Rockets“ klube, kur J.Hardenas per 8 metus iškilo kaip žvaigždė ir jis buvo pripažintas geriausiu 2018 metų NBA žaidėju.

Praėjęs „76ers“ sezonas ir vėl buvo nevykęs. Komanda Rytų konferencijos pusfinalyje nusileido „Boston Celtics“ krepšininkams, nors serijoje iki 4 pergalių pirmavo 3:2.

Naujasis NBA sezonas startuos spalio 24-ąją dieną, o Filadelfijos krepšininkai savo pirmąjį priešsezoninį mačą sužais su „Celtics“ spalio 8 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.