EUROLYGA 2023

Buvęs žalgirietis praleis pasaulio čempionato kovas: „Dabar visas mano dėmesys bus nukreiptas į Australijos rinktinės palaikymą“

Buvęs žalgirietis Jockas Landale‘as pranešė, kad praleis artėjantį pasaulio čempionatą ir nepadės Australijos vyrų krepšinio rinktinei.

 Jockas Landale'as<br> Scanpix nuotr.
 Jockas Landale'as<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 18, 2023, 8:33 AM, atnaujinta Aug 18, 2023, 11:41 AM

„Houston Rockets“ žaidžiantis, o anksčiau Kauno „Žalgiryje“ rungtyniavęs J.Landale‘as „X“ platformoje pranešė, kad dėl čiurnos traumos jis praleis pasaulio čempionatą, tačiau teigė, kad iš visų jėgų palaikys savo kolegas artėjančiose kovose.

„Sėdėti ir žinoti, kad rinktinė vyksta į Japoniją yra skaudu. Aš griaužiuosi, kad aš nesu šalia jų. Visas pasirengimo ciklas ir procesas, kurį mes, kaip atletai, praeiname yra atimamas 12 valandų prieš skrydį...

Dabar visas mano dėmesys bus nukreiptas į Australijos rinktinės palaikymą ir pasiruošimui artėjančiam „Houston Rockets“ komandoje“, – „X“ platformoje rašė J.Landale‘as.

Praėjusiame sezone centras žaidė „Phoenix Suns“ komandoje, kur per nepilnas 14 minučių, kurias praleisdavo aikštėje, rinko po 6,6 taško ir 4,1 atkovoto kamuolio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.