EUROLYGA 2023

Pirmą kartą Azijoje viešintis I. Brazdeikis įvertino tai, ko Europoje rungtynių metu neišgirsi

Lietuvos rinktinė šeštadienio rytą Lietuvos laiku 93:80 Taivane įveikė Puerto Riko rinktinę, tačiau mačo metu sirgaliai, stebintys mačą tiek arenoje, tiek televizijoje galėjo išgirsti tai, kas Lietuvoje nėra įprasta – rungtynių metu grojo muzika.

Ignas Brazdeikis<br>ltu.basketball
Ignas Brazdeikis<br>ltu.basketball
Ignas Brazdeikis<br>ltu.basketball nuotr.
Ignas Brazdeikis<br>ltu.basketball nuotr.
Ignas Brazdeikis<br>ltu.basketball
Ignas Brazdeikis<br>ltu.basketball
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2023-08-19 13:12

Visgi tiek Kazys Maksvytis, tiek Ignas Brazdeikis teigė, kad tokia naujovė mūsiškiams pernelyg netrukdo.

„Turime prisitaikyti prie svetimos šalies, kad nebūtų taip, jog blogam šokėjui kažkas maišytų“, – po mačo žurnalistams kalbėjo strategas.

„Man patinka. Aš galvoju, kad jie bando statyti savo krepšinio kultūrą. Man patinka jų salė. Nesvarbu, kur mes žaidžiame, svarbu kautis su kiekviena komanda“, – džiaugėsi atmosfera I.Brazdeikis.

Negana to, I.Brazdeikis pirmąkart pasinėrė į naują kultūrą, kurioje jam yra viskas kitaip.

„Tai yra mano pirmas kartas Azijoje. Čia yra viskas truputį kitaip, bet krepšinis yra krepšinis. Turime išpildyti tai, ko mūsų prašo treneriai ir žaisti aukštame lygyje“, – pasakojo Lietuvos rinktinės gynėjas.

Kalbėdamas apie mačą I.Brazdeikis tikino, kad kelionė į Taivaną buvo sunki, tačiau kartu tikėjo, kad mūsiškiai Taivane gali tobulėti prieš svarbiausias kovas pasaulio čempionate.

„Turime dalykų, kur mes turime tobulinti. Žinoma, esame patenkinti, kad laimėjome šias rungtynes. Žaidėme po ilgos kelionės... neieškant pasiteisinimų, bet tai nėra lengva.

Rungtynėse truputį užtrukome, kol pajutome ritmą, bet aš galvoju, kad Taivane galime žengti kelis žingsnius į priekį prieš pasaulio čempionato kovas. Mes turime tikėti vienas kitu ir tuo, ką treneriai mums įskiepijo“, – pasakojo krepšininkas.

Visas Igno Brazdeikio komentaras:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.