EUROLYGA 2023

LeBronas Jamesas jau žino, kodėl buvo sustojusi jo sūnaus Bronny širdis

Liepos 25-ąją krepšinio pasaulį pasiekė šokiruojanti žinia – geriausio planetos krepšininko LeBrono Jameso sūnui Bronny treniruotės metu sustojo širdis. Pranešta, kad 18-metis Bronny tik komandos medikų dėka liko gyvas: jie suskubo daryti širdies masažą.

 LeBronas Jamesas su sūnumi Bronny.<br>AP/Scanpix nuotr.
 LeBronas Jamesas su sūnumi Bronny.<br>AP/Scanpix nuotr.
LeBronas Jamesas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
LeBronas Jamesas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 26, 2023, 12:19 PM

Vėliau šeima paskelbė, kad jaunojo krepšininko sveikatos būklė stabilizavosi ir jis ligoninėje jau jaučiasi geriau. Buvo spėliojama, kas lėmė širdies sustojimą.

Jamesų šeima šeštadienį pranešė, kad jau aišku, kas atsitiko su 18-mečiu vaikinu.

„Nustatyta, kas sukėlė širdies smūgį – tai yra anatomiškai ir funkcionaliai reikšmingas įgimtas širdies defektas, kuris gali būti ir bus gydomas ir išgydytas.

Mes esame ramūs dėl visiško Bronny pasveikimo bei grįžimo į krepšinį artimiausioje ateityje. Mes ir toliau pateiksime naujienas žiniasklaidai bei dar kartą pagarbiai prašome privatumo“, – buvo teigiama šeimos atstovo viešame pranešime.

Vis dėlto JAV sporto žurnalistai ir analitikai spėlioja, kaip gali pasisukti Pietų Karolinos universiteto „USC Trojans“ komandos nario karjera.

Nepaslaptis, jog L.Jamesas svajoja su savo sūnumi žaisti vienoje NBA komandoje, tačiau tam dabar reikės ne tik 38-erių L.Jameso pastangų, bet ir jo sūnaus sveikatos pagerėjimo.

Taip pat neaišku, ar kitų metų NBA Naujokų biržoje Bronny turės aukštą šaukimo numerį – klubai vargu ar norės susieti save su sveikatos problemų turėjusiu krepšininku. Net jei tai L. Jameso sūnus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.