EUROLYGA 2023

G. Radzevičius pradėjo reabilitaciją, M. Echodo sugrįžimas – artimiausiais mėnesiais

Praėjusią savaitę Druskininkuose vykusios treniruočių stovyklos metu didelė dalis Vilniaus „Ryto“ krepšininkų ruošėsi artėjančiam sezonui, tačiau kai kurie žaidėjai dar negalėjo pilnu pajėgumu sportuoti su komanda bei ruošėsi sugrįžimui į aikštelę.

 Martynas Echodas<br> rytasvilnius.lt
 Martynas Echodas<br> rytasvilnius.lt
Daugiau nuotraukų (1)

rytasvilnius.lt

Aug 29, 2023, 12:23 PM, atnaujinta Aug 29, 2023, 1:24 PM

Liepą komandos puolėjui Gyčiui Radzevičiui buvo atlikta riešo operacija. Žaidėjas iki šiol vaikšto su rankos įtvaru, tačiau praėjusią savaitę „UPA Medical Spa“ pradėjo pirmuosius reabilitacijos žingsnius.

„Gyčio reabilitacija dar tik prasideda, – sako komandos kineziterapeutas Andrius Misiūra. – Jis jau po truputį pradeda judinti tą ranką, atlikti fizioterapijos procedūras bei kineziterapiją su mažu pasipriešinimu.“

Tuo metu pavasarį dėl peties traumos ant operacinio stalo gulęsis Martynas Echodas pradeda imti kamuolį į rankas ir nekantriai ruošiasi sugrįžimui į aikštelę.

„Martyno reabilitacija perėjo į trečią etapą. Pradedam dirbti su didesniais svoriais, užbaiginėjam judesius, atstatom amplitudes. Jis po truputį jau pradeda mėtyti į krepšį ir driblinguoti“, – reabilitacijos procesą apžvelgė A.Misiūra.

Vilniaus „Ryto“ kineziterapeutas sako, kad M.Echodas į aikštelę pilna jėga turėtų grįžti artimiausiais mėnesiais, o G.Radzevičiaus reabilitacija užsitęs kiek ilgiau.

Šią savaitę „Rytas“ pradėjo JBR narysčių prekybos uždarą etapą, kai pernykščiai narysčių turėtojai gali prasitęsti savo turėtas narystes. Rugsėjo 1 d. prasidės atvira sezono narysčių prekyba.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.