EUROLYGA 2023

Vilniaus „Rytą“ rems medienos ir popieriaus pramonės bendrovė

Pagrindines Vilniaus vyrų ir moterų krepšinio komandas „Rytą“ ir „Kibirkštį“ ateinantį sezoną rems viena didžiausių popieriaus ir medienos pramonės įmonių grupių Baltijos šalyse AB „Grigeo“.

Vilniaus „Rytą“ rems tarša pasižymėjusi įmonių grupė „Grigeo“.<br>R. Vilkelio nuotr.
Vilniaus „Rytą“ rems tarša pasižymėjusi įmonių grupė „Grigeo“.<br>R. Vilkelio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 31, 2023, 10:14 AM, atnaujinta Aug 31, 2023, 11:59 AM

Vilniaus „Ryto“ direktorius Jaroslavas Latušinskis sako, kad ekonomiškai nestabiliu laikotarpiu rasti naujų partnerių nėra lengva, todėl kiekvienas finansiškai prie Vilniaus krepšinio prisidedantis rėmėjas šiuo metu yra labai svarbus.

„Ypač džiaugiamės, kad ši partnerystė atneš naudos ne tik „Rytui“ bet ir kitai Vilniaus krepšinio istorijai svarbiai komandai – „Kibirkščiai“.

Besiplečiantis rėmėjų ratas yra paskutinių kelių metų sunkaus darbo vaisius, kuris atsispindi tiek aikštelėje, tiek ir didėjančiame partneriu pasitikėjime klubu. Tikimės, kad tokios partnerystės taps ilgalaikėmis ir garantuos sostinės krepšiniui stabilų augimą“ – teigia J. Latušinskis.

Nuo 1923 m. savo istoriją skaičiuojanti „Grigeo“ per šimtmetį išaugo iki vienos didžiausių medžio plaušo plokščių, kartono ir higieninio popieriaus gamybos įmonių grupės, kurioje dirba apie 850 darbuotojų. 2022 m. AB „Grigeo“ įmonių grupės metinė apyvarta siekė 203,2 mln. eurų.

„Didžiuojamės galėdami prisidėti prie būsimų „Ryto“ pergalių, – teigia įmonės vadovas Tomas Jozonis. – „Grigeo“ Vilniuje veikia jau šimtą metų, čia dirba tiek vilniečiai, tiek aplinkinių rajonų gyventojai, kurie, tikime, yra tikri Vilniaus krepšinio fanai, todėl partnerystė su mylimo miesto klubu mums yra itin svarbi ir simboliška“.

Augantis sostinės krepšinio rėmėjų ratas padėjo Vilniaus „Rytui“ vasarą žengti tvirtus žingsnius formuojant komandą artėjančiam sezonui. Komplektavimo darbus tęsia ir Lietuvos moterų krepšinio lygos čempionės „Kibirkštis“.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.