EUROLYGA 2023

Paaiškėjo diena, kuomet Lietuvos rinktinė žais ketvirtfinalyje – varžovais gali tapti keturios skirtingos rinktinės

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė įveikė graikus ir iškovojo ketvirtąją pergalę paeiliui pasaulio čempionate. Mūsiškiai pasiekė ketvirtfinalio barjerą, tačiau kas bus tikslūs mūsiškių varžovai – neaišku, kadangi varžovų grupėje tikra mėsmalė.

 Lietuvos rinktinė<br>FIBA nuotr.
 Lietuvos rinktinė<br>FIBA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 1, 2023, 9:00 PM, atnaujinta Sep 1, 2023, 9:31 PM

Ketvirtfinalį mūsiškiai žais rugsėjo 5-ąją (antradienį), tačiau tikslus mačo laikas – nėra aiškus.

Lietuvos rinktinė taip pat dar nežino, kurią vietą užims antrojo etapo grupėje, kadangi jų dar laukia mačas su JAV, kur bus išsiaiškinta, kas užims pirmąją, o kas antrąją vietą J grupėje.

Mūsiškių varžovais gali tapti net keturios rinktinės, kadangi I grupėje Serbijos, Italijos, Dominikos Respublikos ir Puerto Riko rinktinės turi po vienodą pergalių ir pralaimėjimų santykį (3 pergalės ir 1 pralaimėjimas – red.), tad kol kas visos rinktinės potencialiai gali patekti į kitą etapą.

Jeigu mūsiškiai J grupėje užimtų antrąją vietą, jie kautųsi su pirmąją vietą I grupėje užėmusia rinktine, o jeigu lietuviai liktų pirmi, jie kovotų su antrąją vietą I grupėje iškovojusia komanda.

Bilietus į ketvirtfinalį taip pat yra pagriebusios Vokietijos ir Slovėnijos rinktinės, kurios kol kas dar taip pat šiame pasaulio čempionate nėra pralaimėjusios.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.