EUROLYGA 2023

„Chicago Bulls“ legenda teigia, kad N. Jokičius vis dar nepasiekė A. Sabonio lygio

Legendinis „Chicago Bulls“ puolėjas Toni Kukočas teigia, kad Nikola Jokičius kol kas nepasiekė nė pusės savo turimo potencialo ir netolimoje ateityje taps vienu geriausiu europiečiu, kada nors žaidusių krepšinį.

 Toni Kukočas ir Nikola Jokičius<br> SPO/Scanpix nuotr.
 Toni Kukočas ir Nikola Jokičius<br> SPO/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 13, 2023, 4:03 PM

„Jis žaidžia puikiai. Aš apie jį kalbėjau gerai, kai dar niekas išvis apie jį nešnekėjo. Man labai patinka jo žaidimo stilius ir jo stabilumas, kurį jis rodo kaskart žengdamas į aikštelę. Jis turi savo stilių, kuris jį padaro išskirtiniu“, – kalbėjo Kroatijos krepšinio legenda.

Nepaisant to, kad N.Jokičius yra laimėjęs du NBA naudingiausio žaidėjo titulus, iškovojęs NBA čempiono žiedą, T.Kukočas tiki, jog N.Jokičius dar nėra pasiekęs maksimumo, ką gali pasiekti netolimoje ateityje, o būtent tai, kroato nuomone, reiškia, kad N.Jokičius kartu nėra pasiekęs anksčiau žaidusių legendų lygio.

„Jis žais gerai likusią karjeros dalį. Aš ne nežinau, ar jis dabar yra padaręs 50 procentų to, ką gali padaryti. Jis bus geriausias europietis, kuris yra žaidęs krepšinį. Bent jau statistiškai. Aš manau, kad kol kas Draženas Petrovičius, Dino Radja, Vlade Divacas ir Arvydas Sabonis yra tie žmonės, kurių lygio N.Jokičius kol kas dar nepasiekė“, – dėstė T.Kukočas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.