EUROLYGA 2023

Bepročiu ir avantiūristu save pavadinęs G. Žiemelis pareiškė, kad „Wolves“ kaina sieks šimtus milijonų

Kartu su Lietuvos krepšinio rinktine pasaulio čempionate kovojęs jos kapitonas Jonas Valančiūnas su ekipa namo nesugrįžo. Jis kartu su žmona iš Manilos išskrido tiesiai į Dubajų, kur susitiko su Vilniaus „Wolves“ klubo vadovybe bei Jungtinių Arabų Emyratų sporto valdžia.

 G.Žiemelis ir j.Valančiūnas<br> lrytas.lt koliažas
 G.Žiemelis ir j.Valančiūnas<br> lrytas.lt koliažas
 Gediminas Žiemelis<br> V.Skaraičio nuotr.
 Gediminas Žiemelis<br> V.Skaraičio nuotr.
Jonas Valančiūnas<br>R.Vilkelio nuotr.
Jonas Valančiūnas<br>R.Vilkelio nuotr.
Jonas Valančiūnas<br>FIBA nuotr.
Jonas Valančiūnas<br>FIBA nuotr.
Jonas Valančiūnas<br>G.Šiupario nuotr.
Jonas Valančiūnas<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Sep 13, 2023, 1:00 PM, atnaujinta Sep 13, 2023, 5:25 PM

Prieš pat planetos pirmenybes „Wolves“ klubo vadovas G.Žiemelis paskelbė, kad J.Valančiūnas tapo oficialiu komandos investuotoju.

Kaip tikino „Avia Solutions Group“ prezidentas, „Wolves“ organizacijos veikla patraukė ilgamečio NBA žaidėjo, Lietuvos krepšinio rinktinės kapitono J. Valančiūno dėmesį ir jis įsigijo „Wolves“ valdančios uždarosios akcinės bendrovės „Basketball Holding Company“ akcijų bei tapo vienu iš klubo investuotojų.

„Labai smagu, kad Lietuvoje atsirado klubas, kurio veikloje yra daug nestandartinių sprendimų ir veiksmų. Tikiu, kad šis naujas ir intriguojantis krepšinio projektas bus ilgaamžis.

Klubo vadovai supažindino su išsikeltais tikslais. Galiu patvirtinti, kad jie – ambicingi. Tokios ambicijos man tikrai padarė įspūdį, panašias matau NBA klubuose“,– teigė J.Valančiūnas.

Iš Dubajaus nuo pirmadienio jau skriejo žinios, kad „Wolves“ galimai perkelia savo būstinę į šį miestą, vaizdo klipą apie bendradarbiavimą su šeichų valdoma šalimi pateikė ir ekipos ambasadoriai Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai.

Galiausiai G.Žiemelis socialiniame tinkle ne tik išplatino nuotrauką, kurioje jis vakaroja kartu ne tik su klubo prezidentu Rimantu Kaukėnu, broliais K. ir D. Lavrinovičiais, bet ir sėdi J.Valančiūnas su žmona Egle.

Antradienį „Wolves“ savininkas G.Žiemelis parašė, kad darbas ir susitikimai Dubajuje duos nemenkos naudos ir jau po 7 metų bus galima kalbėti, kad ekipos kaina šoks iki šimtų milijonų.

„Vakar iki vėlumos sėdėjome su Broliais, Jonu ir Rimu. Man anksti ryte skrydis, o jie liko Dubajuje, – rašė G.Žiemelis. – Išdiskutavome viena tikslą. Public pinigu labaiiii daug sporto sektoriuje, o be futbolo nėra į ką investuoti: gerai paruoštos ir public pinigams tinkamos struktūros.

Galite mane vadinti bepročiu, avantiūristu, neadekvačiu. Basketball Holding company per sekančius 7 metus kainuos šimtus milijonų dolerių, tiksliau €300+.

Kodėl – todėl, kad mes tarptautiniai, suprantantys verslo procesus ir turintys prieigą prie finansų rinkos. Priminsiu, „Avia Solutions Group“ vertė 2011 metais buvo €75 M, šiemet??? € 4 B+….Kuris EU klubas po metu buvimo rinkoje gavo tokį pasaulinį žinomumą. Ir čia tik pradžia.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.