EUROLYGA 2023

Erą „Panathinaikos“ pradedantis E. Atamanas: „Nėra nieko neįmanomo“

Atėnų „Panathinaikos“ pristatė naujuosius marškinėlius, kuriuos vilkės artėjantį krepšinio sezoną, o naujasis Graikijos klubo strategas Erginas Atamanas žavėjosi atnaujinta apranga ir priminė Giannakopoulų įtaka klubui.

 Erginas Atamanas<br> Scanpix nuotr.
 Erginas Atamanas<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 19, 2023, 10:48 AM

Naujieji „Pao“ marškinėliai buvo pristatyti Akropolio muziejuje, o tam yra puiki priežastis.

Naujoji apranga nebeturi tradicinių juostų. Dabar marškinėliuose yra atvaizduojamas Akropolis, kuris aiškiai matomas marškinėlių viduryje.

Tai yra gražus „Pao“ žingsnis, kadangi Akropolis yra susijęs su Atėnais. Graikijos klubo specialistas E.Atamanas priminė ne tik Atėnų miesto istoriją, bet ir prisiminė šlovingus „Panathinaikos“ laikus.

„Nėra nieko neįmanomo. Pradėsiu taip. Turime didelius lūkesčius. Man yra didelė garbė būti Akropolio muziejuje. Iki šiol čia būti neteko, tačiau žinau, kokią istoriją turi šis muziejus. Akropolis yra tiek Atėnų, tiek pasaulio simbolis.

Visa istorija, kurią sukūrė „Panathinaikos“, buvo dėka didžiulio Giannakopoulų šeimos darbo. Klubo prezidentas Dimitris Giannakopoulos tęsia savo šeimos tradicijas. Aš laukiu darbo ne tik su juo, bet ir su visais „Pao“ darbuotojais. „Panathinaikos“ yra didžiausias sporto ženklas Graikijoje. Dėvėti naujuosius marškinėlius, kurie simbolizuoja Akropolį, yra didžiulė atsakomybė“, – kalbėjo Erginas Atamanas.

Priminsime, kad artėjančiame sezone Atėnų „Panathinaikos“ klube ir toliau žais lietuvis Marius Grigonis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.