EUROLYGA 2023

Sugeba viską: N. Jokičiaus treniravimo patarimų klausosi net Ž. Obradovičius

Vienas geriausių planetos krepšininkų, serbas Nikola Jokičius įrodinėja, jog yra ypatingas ne tik dėl savo sugebėjimų aikštelėje, tačiau ir dėl savo krepšinio supratimo.

 Sugeba viską: N. Jokičiaus treniravimo patarimų klausosi net Ž. Obradovičius<br> lrytas.lt koliažas
 Sugeba viską: N. Jokičiaus treniravimo patarimų klausosi net Ž. Obradovičius<br> lrytas.lt koliažas
 N. Jokičius<br> AP/Scanpix nuotr.
 N. Jokičius<br> AP/Scanpix nuotr.
 Ž.Obradovičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Ž.Obradovičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 19, 2023, 10:00 AM

Geriausias visų laikų Europos treneris Željko Obradovičius kalbėdamas su „Arena Sport“ teigė, jog praėjusiais metais buvo susitikęs su „Denver Nuggets“ klubo ir žvaigžde bei liko nustebintas, jog krepšininkas sekė trenerio seminarus.

„Buvau sužavėtas jo susidomėjimo. Mes susitikome pernai, kai jis treniravosi su rinktine, o „Partizan“ taip pat ruošėsi naujam sezonui. Paklausiau, kaip jam sekasi ir trumpai pasikalbėjome. Jis atskleidė, kad žiūrėjo mano seminarą Opatijoje. Tai buvo maloni staigmena. Tai daug pasako apie N.Jokičių. Tikriausiai jis taip pat seka kitų trenerių seminarus, ne tik mano“, – kalbėjo Ž.Obradovičius.

Ž.Obradovičius – gerbiamas strategas ne tik Europoje. NBA lygoje tokie strategai kaip Greggas Popovichius yra kalbėję, jog stebėjo Ž.Obradovičiaus treniruojamų komandų žaidimą ir mokėsi naujų dalykų.

Tačiau pats Ž.Obradovičius netikėtai atskleidė, jog pats patarimų klausosi iš... pačių krepšininkų.

„N.Jokičius sekė „Partizan“ ir treniruočių stovykloje. Jis davė man patarimų. Tai buvo apie vieną mūsų žaidimo detalę. Jis manė, kad turėtume turėti kitokį požiūrį. Supratau, ką jis turėjo omenyje ir iškart prisitaikiau.

Turėtume pasitikėti žaidėjais. Negalima ignoruoti N.Jokičiaus. Žaidėjas laimėjęs NBA žiedą, rungtyniaujantis aukščiausiame lygyje. Turėtume klausytis, ką jis turi pasakyti. Tačiau turiu pabrėžti, kad treneris galiausiai nusprendžia“, – savo požiūriu dalijosi Ž.Obradovičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.