EUROLYGA 2023

Sh. Larkinas palygino naująjį „Anadolu Efes“ trenerį su E. Atamanu: skirtumas akivaizdus

Ergino Atamano era Stambulo „Anadolu Efes“ klube baigėsi, o naująjį Turkijos klubo trenerį Erdemą Čaną įvertino ekipos lyderis Shane'as Larkinas.

E.Atamanas ir Sh.Larkinas.<br>Lrytas.lt nuotr. koliažas.
E.Atamanas ir Sh.Larkinas.<br>Lrytas.lt nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-09-21 07:12

Jis portalui eurohoops.net teigė, kad E.Čanas labai skiriasi nuo E.Atamano, ypatingai – bendravimu.

„Sakyčiau, pagrindinis skirtumas yra tai, kaip jie bendrauja. E.Čanas yra labai ryžtingas, praktiškas, bendraujantis treneris. Jei klysti, jis tau pasakys, kad tu klysti ir kodėl klysti. Tada jis nuves jus į šalį ir pakalbės, paaiškindamas, ką jis norėtų, kad jūs darytumėte. Treneris E.Atamanas turi kitokį požiūrį į tai. Jis jums pasako, ko nori, tikisi, kad jūs tai padarysite, o jei to nepadarysite, jis su jumis nekalbės.

Jis tiesiog jums pasakys, kad neatlikote savo darbo taip, kaip jis norėjo, ir pasodins jus ant suolo. Tuo viskas ir pasibaigs. Manau, kad didžiausias skirtumas yra tai, kad E.Čanas labiau bendrauja. Jis moka palaikyti santykį su žaidėjais. To treneris E.Atamanas iš tikrųjų neturi. Penkerius metus dirbu su juo, neprisimenu, kad kada nors būčiau su juo kalbėjęs neformalioje aplinkoje, niekada nebuvome išėję vakarienės“, – atskleidė Sh.Larkinas.

Tiesa, krepšininkas pripažino, kad yra dėkingas E.Atamanui, mat strategas amerikiečiui suteikė daug laisvės, kuris leido įžaidėjui tobulėti.

Lrytas.lt primena, kad E.Atamanas vasarą pasirašė sutartį su Atėnų „Panathinaikos“ klubu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.