EUROLYGA 2023

„Žalgirį“ paliekantis I. Brazdeikis patvirtino, kad persikels į „Olympiakos“: „Planas – sėsti į lėktuvą ir rytoj vykti į Graikiją“

Ignas Brazdeikis patvirtino, kad keliasi žaisti į Pirėjo „Olympiakos“ klubą, nors dar oficialiai parašo ant naujos sutarties nėra padėjęs.

 Ignas Brazdeikis<br>G. Bitvinsko nuotr.
 Ignas Brazdeikis<br>G. Bitvinsko nuotr.
Ignas Brazdeikis<br>G.Bitvinsko nuotr.
Ignas Brazdeikis<br>G.Bitvinsko nuotr.
Kauno Žalgiris, Barceona, Barselona, Ignas Brazdeikis<br>G.Bitvinsko nuotr.
Kauno Žalgiris, Barceona, Barselona, Ignas Brazdeikis<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 23, 2023, 7:22 PM, atnaujinta Sep 23, 2023, 7:31 PM

Po dramatiškos „Žalgirio“ pergalės kalbėjęs krepšininkas sakė, kad į Graikiją turėtų vykti kartu su Pirėjo klubu, kuris varžėsi tame pačiame turnyre, kur žaidė ir „Žalgiris“.

I.Brazdeikis kalbėjo COSMOTE televizijai, kuri ir transliavo šiuos mačus.

„Taip, toks yra planas – sėsti į lėktuvą ir rytoj vykti į Graikiją. Iki galutinio susitarimo liko tik smulkios detalės“, – pasakojo I.Brazdeikis.

Nors pasiruošimo cikle lietuvis ruošėsi su „Žalgiriu“, o ne su „Olympiakos“, krepšininkas tikisi, kad jis gali greitai pritapti prie Graikijos grandų žaidimo schemų.

„Georgios Bartzokas yra puikus ir legendinis treneris. Mes gerai pabendravome. Nesulaukiu, kol žaisiu pas jį. „Olympiakos“ turi gerą sistemą, į kurią, tikiu, kad įsipaišysiu ir darysiu tai, ko manęs prašo treneriai“, – dėstė I.Brazdeikis.

Už I.Brazdeikį „Žalgiris“ turėtų gauti pusės milijono eurų išpirką, kadangi krepšininkas turėjo galiojančią sutartį su Lietuvos čempionų klubu.

Praėjusį sezoną lietuvis debiutavo Eurolygoje, kur rinko po 11,6 taško ir 2,9 atkovoto kamuolio. Anksčiau krepšininkas yra žaidęs ir NBA, kur gynė „Orlando Magic“, „Philadelphia 76ers“ ir „New York Knicks“ komandų garbę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.