EUROLYGA 2023

„Rytas“ pristatė naują partnerį: žada prisidėti prie žaidėjų ir sirgalių švietimo

Vilniaus „Rytas“ turi džiugių žinių jauniesiems sportininkams, sirgaliams bei jų tėveliams – naujuoju krepšinio klubo partneriu tapo korepetitorių mokykla „Alfa klasė“.

G.Žibėnas.<br>V.Skaraičio nuotr.
G.Žibėnas.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 27, 2023, 6:02 PM

Nuo 2017 m. veikianti, papildomą ugdymą siūlanti akademija „Alfa klasė“ suteikia moksleiviams galimybę gilintis į norimas mokomąsias disciplinas kartu su individualiai parinktais mokytojais. Mokyklos korepetitoriai yra jaunatviški savo srities profesionalai, studijuojantys arba baigę prestižinius Lietuvos ir užsienio universitetus bei dirbantys privačiose ir valstybinėse mokyklose.

Užsienyje per pandemiją įprastu tapusį mokymosi modelį jau spėjo išbandyti ir „Ryto“ jaunimo piramidės nariai.

„Ne paslaptis, kad noras tapti profesionalais atima daug jaunųjų krepšininkų laiko. Nuolatos reikia treniruotis, žaisti rungtynes, todėl kartais mokykloje gali atsirasti spragų, – sako „Ryto“ komercijos vadovas Petras Jasiūnas. – Todėl korepetitoriai tampa neatsiejama jaunuolių, ypač sportininkų, gyvenimo dalimi. Džiugu, kad radome partnerius, kurie tiesiogiai gali prisidėti prie „Ryto“ jaunųjų žaidėjų bei sirgalių švietimo ir ugdymo.“

„Alfa klasė“ siūlo visų mokyklinių disciplinų pamokas. Visgi, svarbu paminėti, kad moksleiviai čia ruošiasi ne tik kontroliniams darbams, bet ir stojamiesiems į gimnazijas, olimpiadoms, mokyklos baigimo egzaminams, tarptautiniams standartizuotiems testams bei stojimams į geriausius pasaulio universitetus. „Alfa klasės“ tikslas yra padėti kiekvienam pasiekti savo individualių tikslų – ar tai būtų egzaminų išlaikymas, ar patekimas į prestižinius universitetus.

„Manome, kad sportas ir švietimas yra neatsiejami vienas nuo kito, o tai mūsų visuomenėje yra per mažai akcentuojama, ypač tarp jaunųjų sportininkų, – teigia „Alfa klasė“ marketingo ir pardavimų vadovas Vilius Jastremskas. – Džiaugiamės, kad „Rytas“ skiria dėmesį ne tik savo jaunųjų krepšininkų ar sirgalių švietimui, bet ir skatina plačiau apie tai kalbėti visuomenėje. Kaip tikriems vilniečiams mums taip pat yra be galo smagu prisijungti prie klubo, kuris išgyvena pakylimą ir pastaraisiais metais rodo pavyzdį visiems.“

Naujieji partneriai atkeliauja su dovanomis – kiekvienas komandą palaikantis jaunuolis galės nemokamai išbandyti vieną korepetitoriaus pamoką. Apie tai daugiau informacijos paskelbsime kiek vėliau. Taip pat abi organizacijos sezono eigoje žada įvairius interaktyvius žaidimus, kurių metu bus galima laimėti įvairių prizų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.