EUROLYGA 2023

Po skaudaus pralaimėjimo Prancūzijoje – G. Žiemelio svarstymai: „Wolves“ dabar nusipelno kritikos“

Vilniaus „Wolves“ antradienio vakarą pradėjo savo kelionę Europoje, kur debiutavo Europos taurės varžybose ir patyrė triuškinamą pralaimėjimą (78:105). Po pralaimėjimo savo žodį tarė ir „Wolves“ savininkas Gediminas Žiemelis, kuris socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalino dviprasmiška žinute.

 G. Žiemelis ir jo komandos žaidėjai<br> V.Skaraičio ir Betsafe-LKL nuotr.
 G. Žiemelis ir jo komandos žaidėjai<br> V.Skaraičio ir Betsafe-LKL nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 4, 2023, 2:02 PM

Nepaisant to, kad vietinės Lietuvos pirmenybės buvo pradėtos trimis pergalėmis paeiliui, Paryžiuje Vilniaus klubas daug šansų laimėti neturėjo.

Susitikime su „Paris Basketball“ Vilniaus klubo gretose nežaidė Vaidas Kariniauskas ir Jeffery Tayloras, kurie abu gydosi po patirtų traumų. Taip pat aikštelėje nepasirodė ir Adas Juškevičius.

„Skrendant ilgą skrydį yra laiko. Kartais pagalvoju savo žymiąją frazę „Kas negavęs lupti, vertina viską kitaip gyvenime...“ Nesakau, kad „sobakos“ (kol pralošiam, tinka toks pavadinimas) yra ir bus patrankų mėsa, bet dabar nusipelno kritikos. Tačiau stiprus ne tas, kas visada gauna lupti, o tas, kas gavęs lupti susikoncentruoja, išvargsta, išlieja prakaitą ir parodo savo ribas – gal ir vilku pataps. Linkėjimai iš 11,000 metrų aukščio“, – „Facebook“ rašė G.Žiemelis.

Primename, kad kitą mačą Europos taurėje Vilniaus „Wolves“ žais spalio 11 d. Šįkart vilniečiai skris į Izraelį, kur jų lauks Tel Avivo „Hapoel“ iššūkis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.