EUROLYGA 2023

„Rytą“ į „Wolves“ iškeitęs D. Zavackas: „Gyvenimas nestovi vietoje“

Penktadienį Vilniaus „Wolves“ oficialiai paskelbė, kad klube sporto direktoriaus pareigas perims iš Vilniaus „Ryto“ pasitraukęs Donatas Zavackas. Buvęs „Ryto“ sporto direktorius socialiniame tinkle „Facebook“ paaiškino savo sprendimą pereiti į kitą Vilniaus komandą.

Donatas Zavackas<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Donatas Zavackas<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-10-06 20:10

„Iššūkiai ir adrenalinas yra sporto varomoji jėga. Sekdamas šias varomąsias jėgas priimu sprendimą, kuris suteiks man naujų galimybių.

Esu dėkingas žmonėms, kurie mano karjeros kelyje padėjo man įgyti naujų žinių ir patirties, suteikė pasitikėjimo – tai tikrai nėra ir nebus pamiršta. Gyvenimas nestovi vietoje, į naują gyvenimo etapą išeinu be pykčių ar konfliktų – priėmiau sprendimą siekti naujų karjeros galimybių, naujų tikslų. Tikiu, kad krepšinis mus vienija, o ne skiria“, – pasakojo savo sprendimą pereiti į Vilniaus „Wolves“ D.Zavackas.

D.Zavackas „Ryte“ dirbo nuo 2021 m. sausio ir po to, kai buvęs krepšininkas prisijungė prie Vilniaus „Ryto“, Lietuvos sostinės komanda 2021-2022 m. sezone po 12 metų pertraukos iškovojo Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) čempionų titulą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.