EUROLYGA 2023

Apie aplinkinių nuomonę negalvojantis R. Grimau tiki „Barcelona“: „Su jais keliausiu iki mirties“

Šarūną Jasikevičių „Barcelona“ vyriausiojo trenerio kėdėje pakeitęs Rogeris Grimau prieš sezoną sulaukė daugybės nepatiklių reakcijų, tačiau jo vadovaujamas Katalonijos klubas pergalingai startavo Eurolygoje.

R.Grimau.<br>ZP/Scanpix nuotr.
R.Grimau.<br>ZP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-10-06 10:47

„Barca“ namuose užtikrintai, 91:74 susitvarkė su Stambulo „Anadolu Efes“ klubu ir bent taip kuriam laikui užčiaupė kritikus.

„Tai buvo puikios rungtynės, ypač antroje pusėje. Mums tenka skubiai dirbti dėl grafiko, bet tokia diena kaip šiandien mums duoda labai daug. Šiandien žaidėjų požiūris buvo puikus“, – po pergalės kalbėjo R.Grimau.

Barselonos komandos vairą perėmęs ispanas dar iki debiuto sulaukė kritikos. Daugelis netiki, kad „Barcelona“ klubas gali kažką nuveikti didelio ir netgi abejoja, ar jo treniruojama komanda sugebės patekti į atkritamąsias varžybas.

Visgi pats R.Grimau sako, į tokias kalbas nekreipiantis dėmesio.

„Man nerūpi, ką kas galvoja, žinau, kad turiu puikią komandą, puikius žaidėjus. Gerbiu tai, ką žmonės galvoja, bet aš visiškai pasitikiu personalu, klubu ir žaidėjais ir su jais keliausiu iki mirties“, – pasididžiuodamas teigė „Barca“ strategas.

Kitose Eurolygos rungtynėse „Barcelona“ klubo lauks ne ką mažesnis iššūkis. Spalio 13 dieną katalonai išvykoje susitiks su Eurolygos vicečempionais – Pirėjo „Olympiakos“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.