EUROLYGA 2023

Dėl pralaimėjimo prieš „Žalgirį“ atsiprašęs L. Banchi: „Mums reikia tęstinumo“

Pasaulio čempionato paskutinėse rungtynėse Luca Banchi su Latvijos rinktine sutriuškino Kazio Maksvyčio treniruojamus lietuvius, tačiau ketvirtadienį Eurolygos starte Kauno „Žalgirio“ strategas pasiekė savo revanšą ir privertė Italijos strategą apgailestauti.

L. Banchi<br>FIBA nuotr.
L. Banchi<br>FIBA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 6, 2023, 8:48 AM

Pirmose Eurolygos rungtynėse „Žalgiris“ išvykoje po dramatiškos kovos 82:79 palaužė L.Banchi treniruojamą Bolonijos „Virtus“ ekipą.

Šeimininkai net du kartus buvo susikūrę 15-os taškų pranašumą, bet charakterį pademonstravę žalgiriečiai abu kartus sugebėjo sugrįžti į rungtynes.

Ketvirtajame kėlinyje likus žaisti mažiau nei 4 minutes kauniečiams galiausiai pavyko persverti rezultatą ir K.Maksvyčio auklėtiniai iškovojo dramatišką pergalę.

Po pergalės „Virtus“ strategas gyrė tiek „Žalgirį“, tiek savo žaidėjus, o dėl pralaimėjimo atsakomybę prisiėmė sau.

„Žalgiris“ atvyko čia ir sužaidė labai solidžias rungtynes. Jie gerai startavo, o mes greitai sureagavome ir iki trečiojo kėlinio pabaigos kontroliavome situaciją. Nepaisant puikaus varžovų pataikymo iš toli mes sugebėjome atsakyti varžovams.

Esu nusivylęs. Sunku šiuo metu demonstruoti tokios pačios kokybės krepšinį kaip mūsų varžovai. Rungtynių gale jie išleido žaidėjus su didelė patirtimi ir krepšinio supratimu, kad kontroliuotų lemiamas atakas ir dėl to apgailestauju bei atsiprašau.

Mūsų pastangos ir noras buvo aukščiausio lygio. Tačiau mums reikia tęstinumo norint turėti sėkmės tokiame aukštame lygyje“, – kalbėjo L.Banchi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.