EUROLYGA 2023

Sūnaus vestuvių švęsti išvykęs „Prometey“ treneris liko „įkalintas“ Izraelyje

Slobožanskės „Prometey“ treneris Ronenas Ginzburgas išvyko į Izraelį švęsti vienos gražiausių švenčių gyvenime – sūnaus vestuvių, tačiau prasidėję neramumai Izraelyje sujaukė visus krepšinio specialisto planus.

 Ronenas Ginzburgas<br> Imago/Scanpix nuotr.
 Ronenas Ginzburgas<br> Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 8, 2023, 7:27 PM

Penktadienį Latvijos-Estijos krepšinio lygoje Slobožanskės „Prometey“ klubas 89:74 įveikė „Keila“ krepšininkus.

Visgi Ukrainos klubas, kuris Baltijos šalių lygoje rungtyniauja dėl to, kad jų šalyje Rusija vykdo karą, rungtyniavo be vyriausiojo trenerio Roneno Ginzburgo.

„Prometey“ įkūrėjas Volodymyras Dubynskij paaiškino, kodėl komandos vyriausiasis treneris nevadovavo savo auklėtiniams šiose rungtynėse.

Pasirodo, jog 60-metis strategas išvyko į gimtąjį Izraelį atšvęsti savo sūnaus vestuvių, tačiau palestiniečių kovotojų grupei „Hamas“ pradėjus karinius veiksmus Izraelyje, krepšinio specialistas liko „įkaltintas“ šalyje.

„Bičiuliai, gavau daug žinučių su klausimais, kodėl treneris Neno (red. – Ronenas Ginzburgas) nedalyvavo rungtynėse Estijoje.

Kalbant apie vakar, viskas buvo gerai, mūsų Neno išvyko į Izraelį sūnaus vestuvėms ir jis turėjo prisijungti prie komandos jau antradienį Turkijoje. Tačiau šiandien visi sužinojome apie siaubingus įvykius, nutikusius šioje šalyje, apie baisų palestiniečių organizacijos „Hamas“ įvykdytą raketų apšaudymą. Į Izraelio teritoriją nukrito tūkstančiai raketų.

Laimei, mūsų Neno ryte paskambino. Jam viskas gerai, jis buvo prieglaudoje. Tačiau šiuo metu užblokuoti keliai, uždaryti oro uostai, trikdo interneto ryšys.

Deja, tokie baisūs įvykiai Izraelyje vyksta ne pirmą kartą, bet mes esame kartu, laikomės ir suprantame viską, ką jaučia izraeliečiai.

Visos mūsų mintys ir širdys yra su Neno ir visais Izraelio žmonėmis.

Laikykimės, palaikome ryšį su Neno ir informuosime apie įvykių eigą“, – savo feisbuko puslapyje rašė V.Dubynskij.

Ukrainos klubas spalio 10 dieną Turkijoje žais Europos taurės rungtynes prieš Stambulo „Besiktas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.