EUROLYGA 2023

Į sūnaus vestuves Izraelyje išvykęs ir dėl „Hamas“ išpuolių šalyje įstrigęs „Prometey“ treneris galiausiai pasiekė Turkiją

Slobožanskės „Prometey“ specialistas Ronenas Ginzburgas prieš pat „Hamas“ atakas išvyko į Izraelį, kur turėjo švęsti sūnaus vestuves, tačiau būtent tada, kai specialistas buvo Izraelyje, „Hamas“ pradėjo kraugerišką išpuolį prieš Izraelio valstybę. Visgi, anot „Prometey“ klubo prezidento, R.Ginzburgas jau paliko Izraelį ir yra Turkijoje, Stambule.

Ronenas Ginzburgas<br>Imago/Scanpix nuotr.
Ronenas Ginzburgas<br>Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 9, 2023, 3:18 PM, atnaujinta Oct 9, 2023, 3:19 PM

„Prometey“ klubo prezidentas žinute dėl ekipos vyriausiojo trenerio išvykimo iš Izraelio ir Stambulo pasiekimo pasidalino socialiniame tinkle „Facebook“.

„Ilga ir sunki kelionė, tačiau viskas yra gerai. Komanda prie jo prisijungs prie trenerio po kelių valandų, kuomet kaip visada išskrisime iš Rygos“, – kalbėjo Volodymyras Dubinskis.

Priminsime, kad specialistas buvo išvykęs į Izraelį praėjusį savaitgalį, kur turėjo švęsti sūnaus vestuves, tačiau šeštadienį „Hamas“ užpuolė Izraelį, o po to visi oro uostai dėl saugumo sumetimų buvo uždaryti bei palikti Izraelį buvo sudėtinga.

Spalio 10 d. (antradienį) „Prometey“ žais Europos taurės varžybas Stambule, kur susitiks su vietos „Bešiktaš“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.