EUROLYGA 2023

„Žalgirį“ gyręs D. Ivanovičius kalbėjo apie spaudimą R. Giedraičiui Kaune

Kauno „Žalgiris“ jau penktadienį (20:00 val.) „Žalgirio“ arenoje susitiks su Belgrado „Crvena zvezda“, o Serbijos klubo strategas gyrė kauniečius dėl kieto žaidimo, o kartu kalbėjo apie būsimą spaudimą Rokui Giedraičiui Kaune.

 Duško Ivanovičius<br> SPO/Scanpix
 Duško Ivanovičius<br> SPO/Scanpix
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 11, 2023, 3:16 PM, atnaujinta Oct 11, 2023, 3:17 PM

„Žalgiris“ ilgą laiką rodė, kad jie yra kieta komanda, ypač tada, kai jie žaidžia namų arenoje. Jie žaidžia agresyviai, disciplinuotai ir su gera kantrybe. Jie turi komandą, kuri jau ilgą laiką žaidžia kartu, todėl jie yra puikiai susižaidę. Mes žiūrėsime į save ir mes norime toliau žaisti savi ritmu, kokiu mes žaidėme pastaruoju metu“, – serbų žiniasklaidai sakė „Crvena zvezda“ vyriausiasis treneris Duško Ivanovičius.

Serbijos ekipos treneris taip pat šnekėjo, kad tikisi, jog jo komanda dar gali patobulėti. Taip pat specialistas neatskleidė, kokie žaidėjai nežais Kaune.

D.Ivanovičius taip pat atskleidė, kad R.Giedraitis gali jausti spaudimą, žaisdamas Kaune.

Lietuvis pirmajame Eurolygos mače prieš Vilerbano ASVEL buvo sunkiai stabdomas. Puolėjas pelnė 17 taškų (4/7 trit.), atkovojo 5 kamuolius ir surinko 20 naudingumo balų.

„Mes vienas kitą puikiai pažįstame. Jis pats geriausiai gali sau padėti, nes tikrai Rokas gali jausti spaudimą, kuomet žaidžia savo gimtinėje, tačiau jis yra puikus profesionalas, kuris kiekvieną treniruotę atiduoda save šimtu procentu kiekvienoje treniruotėje ir kiekvienose rungtynėse. Tikiuosi, kad žaidimas Kaune ir spaudimas, kurį jis gaus, jam bus tik geras dalykas“, – pridūrė D.Ivanovičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.