EUROLYGA 2023

K. Walkerio debiutas Eurolygoje – jau netrukus: S. Obradovičius įvertino žvaigždės darbą treniruotėse

Buvusi NBA žvaigždė Kemba Walkeris vis dar nedebiutavo „Monaco“ komandoje, tačiau komandą vedantis serbų taktikas Željko Obradovičiustai tvirtina, kad tai įvyks jau netrukus.

K. Walkeris.<br>AP/Scanpix nuotr.
K. Walkeris.<br>AP/Scanpix nuotr.
Kemba Walkeris<br>Getty IMAGES/Scanpix nuotr.
Kemba Walkeris<br>Getty IMAGES/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 17, 2023, 12:59 PM

Dviem pralaimėjimais Eurolygos sezoną pradėjusios komandos vyriausiasis treneris atskleidė, kad 33 m. K.Walkeris jau dalyvauja treniruotėse, tačiau šiuo metu vis dar vertinama jo fizinė būklė atsistant po kelio traumos.

„Jis ką tik pradėjo dalyvauti komandos treniruotėse, – Ž.Obradovičių cituoja „Eurohoops“, – vis dar vertiname jo fizinę būklę, kad nustatytume, kaip jis galės reguliariai žaisti.“

Keturiskart NBA žvaigždžių dienoje dalyvavęs gynėjas nebuvo registruotas „Monaco“ varžyboms aukščiausioje Prancūzijos krepšinio lygoje. Tačiau pranešama, kad šiuo metu daugiausiai dėmesio skiriama tam, kad jis kuo greičiau galėtų debiutuoti Eurolygoje, o apie nacionalinę lygą bus galvojama vėliau.

„Galvojame tik apie tai, kaip jis galėtų žaisti Eurolygoje, – atskleidė S.Obradovičius, tačiau atkreipė dėmesį į galimas ateities problemas: – Nėra lengva žaisti tik Eurolygoje.“

„Jis yra puikus. Tikiu, kad jis gali stipriai padėti komandai. Tikrai to norėčiau“, – pridūrė „Monaco“ treneris, ir pagyrė K.Walkerio požiūrį į atsigavimą po kelio traumos:

„Jo elgesys, supratimas ir subalansuotas požiūris yra aukščiausio lygio.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.