EUROLYGA 2023

Ž. Obradovičius po pralaimėjimo Adrijos lygoje: „Tvarkausi su komanda ir siaubu, kurį matau“

Belgrado „Partizan“ Adrijos lygoje patyrė skaudų pralaimėjimą 86:88 prieš Belgrado „Mega MIS“ ekipą, o po mačo Željko Obradovičius nebuvo patenkintas savo auklėtinių žaidimu ir prakalbo apie potencialų komandos papildymą.

Željko Obradovičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
Željko Obradovičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-10-24 10:27, atnaujinta 2023-10-24 10:35

Po skaudaus pralaimėjimo, kuomet mačo pabaigoje Urošas Trifunovičius netyčia įmušė kamuolį į savo krepšį, Ž.Ojbradovičius buvo paklaustas apie galimą komandos papildymą.

„Aš norėčiau, kad tie žaidėjai, kurie yra komandoje, taptų tuo pastiprinimu. Aš norėčiau, kad jie pakratytų savo galvas ir pradėtų žaisti krepšinį bei suprastų, kiek tie žmonės, kurie ateina į rungtynes ir kuriems esu dėkingas, myli „Partizan“ klubą.

Manau, kad tai yra kur kas svarbiau nei bet koks papildymas. Aš neturiu žalio supratimo, ar mes pasipildysime žaidėjais. Pastaruoju metu mes dirbome ties savo žaidimu. Aš neturiu laiko tokiems dalykams. Namuose – aš tvarkausi su komanda ir siaubu, kurį aš matau“, – pasakojo Ž.Obradovičius.

Ketvirtadienį „Partizan“ laukia derbis prieš „Crvena zvezda“, o po kelių dienų, pirmadienį, serbų grandai darkart susitiks Adrijos pirmenybėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.