EUROLYGA 2023

Dėl traumuotų žaidėjų svarbią žinią turėjęs G. Žibėnas atskleidė, kaip bandys supančioti graikus

Vilniaus „Ryto“ (0/1) ekipa antradienį pratęs žygį FIBA Čempionų lygos kovose. Giedriaus Žibėno auklėtiniai išvykoje surems ietis su Graikijos Patrų „Promitheas“ (1/0), kuri savo žygį Čempionų lygoje pradėjo triuškinančia pergalę.

G.Žibėnas.<br>V.Skaraičio nuotr.
G.Žibėnas.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 31, 2023, 9:23 AM

Patrų klubas pirmajame ture 115:66 nepasigailėjo „Opava“ ekipos iš Čekijos.

Užtikrintai „Promitheas“ žygiuoja ir Graikijos krepšinio čempionate – pirmąjį pralaimėjimą patyrė tik praėjusį savaitgalį, kai išvykoje 71:76 nusileido Atėnų „Peristeri“.

„Graikijoje jie suklupo išvykoje, o prieš Opavos komandą laimėjo namuose. Turėsime atlaikyti jų fiziškumą, geriausia tai padaryti yra, kai mes patys priverstume juos dirbti, kad jie nežaistų savo žaidimo.

Turime išmušinėti juos iš situacijų ir versti kentėti, tai yra vienintelis raktas“, – prieš rungtynes samprotavo G.Žibėnas.

Varžovų komandoje antradienį rungtyniaus „Rytui“ gerai pažįstamas veidas – pernai komandos garbę gynęs kolumbietis Jaime Echenique

„Reikia pažymėti, kad Jaime gyvena nuo gynėjų, yra trys pagrindiniai gynėjai, kurie daro visą žaidimą ir Jaime yra priklausomas nuo jų. Turime žaisti geriau nei prieš Utenos „Juventus“, kai jie mus atakavo su Ivanu Vranešu, turime išspręsti tuos dalykus ir neleisti šeimininkams pasijausti gerai nuo rungtynių pradžios“, – žvelgė „Ryto“ strategas.

G.Žibėnas taip pat prakalbo apie artėjantį Martyno Echodo ir Gyčio Radzevičiaus sugrįžimą.

„Laukite jų greit sugrįžtančių, galbūt vienas iš jų ir pasirodys aikštėje antradienį. Čia tik dienų klausimas“, – pridūrė jis.

„Promitheas“ ir „Ryto“ rungtynės vyks antradienį, 19 val. 30 min. Lietuvos laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.